B'ESTFEST Mai puteţi cumpăra bilete cu reducere până la 27 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru cea de-a patra ediţie a festivalului vor putea fi achiziţionate în continuare la preţ redus, promoţia „early bird” urmând a fi prelungită până la 27 martie.

Citiţi şi

Bilete pentru B’ESTFEST se vând la preţuri promoţionale

S-au pus în vânzare biletele la concertele Shakira şi Sting VEZI PREŢURILE

Cei care încă nu au profitat de promoţie mai au timp până la sfârşitul săptămânii să-şi achiziţioneze biletul de festival cu 20 % reducere din preţul întreg, respectiv 95 de lei pentru biletul de o zi sau 215 de lei pentru abonamentul de trei zile, la care se poate adăuga voucherul de camping la doar 10 lei.

B’ESTFEST se va desfăşura anul acesta în perioada 1-3 iulie, în nordul Bucureştiului, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere, şi va dispunde de o zonă generoasă de campare, dotată cu toate facilităţile.

Anunţată initial pentru perioada 1-22 martie, promoţia „early bird” ce oferă posibilitatea achiziţionării biletelor de festival cu 20% reducere din preţul întreg, se va prelungi până la 27 martie inclusiv, ca urmare a numărului foarte mare de solicitări venite din partea fanilor.

„Promoţiile tip ‚early bird’ şi-au dovedit succesul la festivalurile din afara ţării, iar cu ocazia revenirii B’ESTFEST această iniţiativă a prins extraordinar de bine şi la noi, numărul solicitărilor depăşind chiar nivelul aşteptărilor iniţiale”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Biletele B’ESTFEST sunt disponibile pe www.myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark, la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces oferit: biletul pentru zi valorează 95 lei, abonamentul de trei zile 215 lei, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonament se va adăuga şi un voucher de 10 lei.

După data de 27 martie, biletele vor putea fi achiziţionate la preţ întreg, respectiv 125 de lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de trei zile şi 15 lei voucherul pentru acces în camping, urmând ca în zilele de eveniment, acestea să fie disponibile doar la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei pentru biletul de o zi, 285 de lei pentru abonament şi 15 lei pentru voucherul de camping.

Artiştii confirmaţi până în prezent la festival sunt Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain şi Haduken, mai multe detalii despre festival precum şi noi confirmari urmand a fi facute publice atât pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cât şi pe paginile oficiale  de Facebook  (http://www.facebook.com/Bestfest.Romania) şi Twitter (http://twitter.com/Bestfest_ro).

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite