DE ASTĂZI S-au pus în vânzare biletele la concertele Shakira şi Sting VEZI PREŢURILE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii revin în România anul acesta la 7 mai, respectiv 6 iunie, la Bucureşti. Site-ul www.mytichet.ro şi reţeaua magazinelor Diverta pun la dispoziţia publicului, de astăzi, bilete pentru cele două evenimente.

Shakira a mai concertat în România în 2006, la Timişoara, iar Sting a cântat la Bucureşti în 1996 şi în 2009.

Fanii iubitei lui Gerard Pique, jucătorul Barcelonei, pot cumpăra de astăzi bilete la concertul din 7 mai, în Piaţa Constituţiei. Biletele sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta din ţară. Există patru categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: Golden Vip (cu loc pe scaun) - la 380 de lei, Tribuna Vip - 280 de lei, gazon A - 180 de lei şi Gazon B - 120 de lei.

Al doilea nume mare anunţat de Emagic, Sting, revine la Bucureşti acompaniat de live band şi orchestră simfonică. Britanicul îşi prelungeşte vara aceasta celebrul turneu mondial „Symphonicity” în Europa. Turneul „Symphonicity” îl prezintă pe Sting într-o serie de concerte inedite, în cadrul cărora artistul interpretează cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa într-o noua versiune, re-orchestrate pentru aranjament simfonic.

Sting, în cocnert la Berlin

image

Show-ul din Capitală va avea loc în Piaţa Constituţiei. Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la mai multe categorii de preţ: 395, 295, 195 şi 135 de lei.

Bilete reduse la Manu Chao

După un concert memorabil susţinut pe scena B’ESTFEST în 2008, primăvara aceasta, Manu Chao revine în faţa publicului român cu un nou show plin de energie. Organizat de Emagic, evenimentul va avea loc la 16 aprilie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, fiind inclus în turneul „La Ventura”.

Manu Chao

image

Biletele pentru concertul „revoluţionarului” s-au pus în vânzare încă de săptămâna aceasta pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta.

„Tichetele sunt disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, sumă la care se adaugă costul serviciilor de ticketing. Locul în sală va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionarii biletului, ocuparea scaunelor urmând a se face în ordine, de la cele din faţă la cele mai îndepărtate”, anunţă organizatorii.

Scorpions, concert de adio 

Scorpions şi-a anunţat retragerea printr-un turneu gigant, astfel că Bucureştiul a fost inclus în planul trupei germane. Biletele pentru spectacolul de la 9 iunie de la Zone Arena s-au pus în vânzare la următoarele categorii de preţuri: 128 lei - în Gazon B, 190 lei - în Gazon A, 265 lei - în faţa scenei, în sectorul Golden Circle şi 350 lei - la Tribună.

Scorpions

image

Dovadă că muzicienii au mulţi fani în România a fost faptul că 1.000 de bilete la preţul redus de 225,25 lei s-au epuizat în doar şapte ore.

Concertul va fi organizat de compania Project Events. „Am negociat timp de aproape un an cu managementul trupei. Ne-am dorit foarte mult să îi aducem pentru ultima oară la Bucureşti. Scorpions are foarte mulţi fani în România iar spectacolul pe care ei îl fac pe scena este deosebit”, a spus Sorin Săraru, reprezentantul Project Events.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite