DE MÂINE Bilete pentru B’ESTFEST se vând la preţuri promoţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru cea de-a patra ediţie a festivalului B'ESTFEST vor fi puse în vânzare de Mărţişor, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, acestea putând fi achiziţionate la preţ promoţional în perioada 1-22 martie, cu 20% reducere din preţul întreg, indiferent de tipul de acces pe care îl oferă.

Festivalul B’ESTFEST va avea loc anul acesta în perioada 1-3 iulie, la iarbă verde, în nordul Bucureştiului, la 10 minute de Piaţa Presei Libere.

Biletele pentru eveniment vor fi disponibile pe www.myticket.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta la doua categorii de preţ: respectiv 125 de lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de trei zile, iar pentru acces în camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.

De mâine şi până la 22 martie biletele vor putea fi cumpărate cu 20% reducere din preţul întreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de trei zile, iar pentru cei ce doresc şi acces în camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga şi un voucher de 10 lei.

Toate festivalurile mari pun în vânzare pentru o perioada limitată un număr de bilete la preţ redus, această promoţie numindu-se "early bird". Conceptul se adresează celor mai înfocaţi fani ai festivalurilor, cei care cumpără întotdeauna primele bilete, fidelitatea fiindu-le astfel răsplătită cu o reducere substanţială a preţului de bilet, care în cazul B'ESTFEST este de aproximativ 20 %”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Promoţia este valabilă doar până la 22 martie, biletele urmând a fi ulterior disponibile la preţ întreg până în ziua evenimentului. Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B’ESTFEST, biletele vor putea fi achiziţionate în fiecare zi de la intrarea în zona de festival, la preţul de 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, la acestea adăugându-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.

Primele nume confirmate pe afişul festivalului sunt Skunk Anansie şi Pendulum, noi confirmări şi detalii despre festival urmând a fi făcute publice în curând pe site-ul oficial, www.bestfest.ro.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite