Amelia Antoniu e însărcinată în trei luni: „Voi naşte la Spitalul Universitar din Capitală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta solistă a Operetei a început repetiţiile la spectacolul „Văduva veselă“. Prima reprezentaţie a stagiunii 2010-2011 va avea loc la 25 septembrie. Ea a dezvăluit pe Acasă TV că este însărcinată în luna a treia.

UPDATE: "Am aflat în urmă cu o săptămână că sunt însărcinată în luna a treia. Sunt foarte fericită. Voi naşte la Spitalul Universitar din Capitală. Am încredere în medicii de aici. Mă bucur că s-a întâmplat aşa şi pot spune că am primit a doua şansă pentru a naşte acest copil. Sunt foarte fericită", a declarat Amalia Antoniu pentru "Adevărul".

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian“ a fost la un pas de moarte la 20 aprilie. Ea a suferit un şoc septic, în urma unei intervenţii de cauterizare de col uterin, la secţia de ginecologie a Spitalului CF2.

EXCLUSIV: Amelia Antoniu: „Am fost infectată de la ustensile!”

Soprana Amelia Antoniu: "Nu mai pun niciodată piciorul în spitalele din România"

Cazul sopranei Amelia Antoniu: Pacientele au fost infectate pentru că medicii au refolosit o seringă de unică folosinţă

Amelia Antoniu e însărcinată în trei luni

Întorsătură fericită de situaţie în cazul Amelia Antoniu, prim – solista Teatrului de Operetă „Ion Dacian”. În urmă cu cinci luni se zbătea pe patul de spital între viaţă şi moarte, după ce a fost infectată accidental cu o bacterie periculoasă în spitalul CF2, iar astăzi a anunţat că este însărcinată.

Prezenţi împreună la emisiunea „Poveştiri adevărate” de la Acasă TV, Amelia şi soţul ei au declarat că, anul viitor, vor deveni părinţi.

Cu lacrimi în ochi, artista a spus: „Mă gândesc des la perioada din spital, când eram în comă. Îmi aduc aminte de acea perioadă ca de o minune. Am simţit doar dragostea oamenilor şi probabil rugăciunile, lacrimile lor, dorinţa lor de a mă întoarce, toate gândurile bune şi marea solidaritate umană”.Referitor la ancheta procurorilor în acest caz, Amelia a declarat: „De la Parchet nu am primit încă răspuns, ancheta e în desfăşurare”.
Amelia Antoniu a intrat în comă în aprilie, după o intervenţie minoră la Spitalul CF 2. Ea a fost infectată accidental cu germeni gram negativi, iar după operaţie starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, fiind tranferată la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar.  Şi-a revenit spectaculos după circa o lună săptămâni.

Toamna se numără spectacolele

Ambiţia Ameliei, susţinerea familiei şi încurajările colegilor şi admiratorilor au reuşit să o vindece pe artistă. Aşa că, din 25 septembrie, o puteţi vedea în spectacolul „Văduva veselă“, în rolul Valenciene, la Teatrul de Operetă „Ion Dacian”.

Ea joacă alături de Silvia Şohterus, Ştefan Popov, Florin Budnaru. Biletele pentru spectacol se vând la patru categorii de preţ, în funcţie de locul în sală: 40, 30, 20 şi 10,50 lei.

Stagiunea 2010-2011 se anunţă bogată în premiere teatrale. Astfel, Teatrul Naţional a pregătit la Sala Atelier „Spitalul special“ de Iosif Naghiu, în regia lui Ştefan Iordănescu. Primele reprezentaţii vor avea loc la 18 şi 19 septembrie.

Din distribuţie fac parte, printre alţii, Dorin Andone, Mihai Verbiţchi, Constantin Dinulescu. Şi Teatrul Odeon deschide stagiunea la 17, 18 şi 19 septembrie, în cadrul Zilelor Bucureştiului, cu trei spectacole cu intrare liberă, ale unei trupe de studenţi.
„S-a sfârşit cum a-nceput“ de Sean O'Casey, în regia Horaţiu Mălăele, este programată la Sala Mare, de la ora 20.00, şi „Livada de vişini“ de A.P. Cehov, regia Felix Alexa, se joacă la Sala Amfiteatru, de la ora 19.00.

„True West“, de Sam Shepard, va avea premiera la Teatrul Nottara, la 29 septembrie, de la ora 19.30. Teatrul de Comedie aduce la sfârşitul lunii „Cui i-e frică de Virginia Woolf?“, regizat de Gelu Colceag. „Bulandra“ anunţă pe afiş „Însemnările unui necunoscut“, după Dostoievski, regizat de Alexandru Darie, cu Tamara Buciuceanu-Botez, Mihai Constantin, Virgil Ogăşanu.

Concertele lunii

Cel mai aşteptat show al lunii septembrie este cel al rockerilor americani de la Guns N’ Roses, la Romexpo. Prima vizită a legendelor hard-rock-ului american în România va avea loc la 21 septembrie 2010. Cu peste 100 de milioane de albume vândute la nivel mondial, GNR vin la Bucureşti pentru a ne prezenta cel mai nou material discografic, „Chinese Democracy“.

Până la întâlnirea cu solistul Axl Rose, trupa lui Bob Marley, The Wailers, cântă pentru bucureşteni vineri, 10 septembrie, la Arenele Romane. Preţul unui bilet la concert este de 90 de lei. Trupa românească Şuie Paparude va concerta în Club Tago Mago, la 16 septembrie, iar sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 22.00, Markus Schulz va mixa la Arenele Romane, în cadrul petrecerii „TrancENDancE“. Preţul unui bilet costă în avans 40 de lei, iar în seara evenimentului - 60 de lei.

Duminică, 26 septembrie, de ora 19.00, Sam Haywood va susţine un recital din muzica lui Chopin la Ateneul Român şi tot aici, la 26 septembrie, trupa germană hardcore techno Scooter şi-a reprogramat concertul ce ar fi trebuit să aibă loc în iunie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite