UPDATE Şerban Huidu este audiat la spital. Audierile s-au încheiat în urmă cu câteva minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, prezentator tv
Şerban Huidu, prezentator tv

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Carmina Reit confirmă că Şerban Huidu este în acest moment audiat de poliţişti la spital.

UPDATE 11.48  În cursul zilei de ieri, au fost audiate 8 persoane (participanţi la trafic), dintre acestea 3 persoane fiind martori oculari, întrucât se aflau în autoturisme care se deplasau în acelaşi sens de mers cu cele două autovehicule implicate în accident. În cursul zilei de astăzi au fost audiate, la spital, soţia lui Huidu Şerban, bona familiei, precum şi Huidu Şerban, se arară într-un comunicat de presă dat acum 5 minute de Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Timişorean, despre Şerban Huidu pe Facebook :"Un nenorocit impertinent care merită să ajungă la puşcărie!"

De asemenea, se vor solicita toate actele medicale care îl privesc pe Huidu Şerban. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Vezi aici galerie foto de la accident

Oamenii legii îi iau declaraţii înainte ca vedeta să fie transferată la Bucureşti. În urmă cu o oră, la conferinţa de presă de la poliţie s-a declarat că la dosar nu există încă nici o declaraţie scrisă dată de Şerban Huidu.

Vom reveni cu amănunte

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite