Topul salariilor primarilor din oraşele de reşedinţă Află aici cât câştigă edilul din oraşul tău.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Braşovului, George Scripcaru
Primarul Braşovului, George Scripcaru

Dacă aţi vrut să ştiţi vreodată cât câştigă primarul pe care l-aţi votat, puteţi afla acum. Portalul econtext.ro a realizat un top al salariilor edililor din oraşele reşedinţă de judeţ. Primarul Braşovului, George Scripcaru este abia pe locul 21 cu un salariu de 4004 lei, pe lună.

Dacă mulţi s-ar aştepta ca primarul Capitalei să fie primul în top, situaţia nu stă aşa.

Ce mai mare salariu îl are primarul din Iaşi, Gheorghe Nichita care ia 8.422 de lei, pe lună. Pe locul II, este primarul din Timişoara, Gheorghe Ciuhandu care câştigă 8.161 de lei, pe lună. Podiumul este completat de primarul din Mureş, Dorin Florea care are un salariu de 7.472 de lei pe lună.

Edilul Capitalei este pe locul şase în topul salariilor cu o leafă lunară de 5.302 lei.

Primarul Braşovului, George Scripcaru este abia pe locul 21 cu un salariu de 4004 lei pe lună.  Cel mai mic salariu, îl la edilul din Buftea. Ion Stoica câştigă 2.818 de lei pe lună.

Gheorghe Nichita, cel mai bine remunerat primar din România. Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a avut în 2009 cel mai mare salariu la nivel naţional, mai mult cu peste 3.000 de lei faţă de Sorin Oprescu, primarul Capitalei. Citeşte mai multe.

Gheorghe Ciuhandu a primit „medalie de argint" în topul salariilor de primari. Vezi averea primarului! Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, se clasează pe locul doi într-un top al celor mai bine plătiţi primari de municipii reşedinţă de judeţ. În topul realizat de econtext.ro, primarului îi este atribuit un salariu lunar de 8.161 de lei. Sporurile i-au suplimentat însă primarului venitul, ajungând numai anul trecut să încaseze de la primărie, 98.282 de lei. VEZI AICI cât a câştigat doamna Ciuhandu.

Florin Cârciumaru, pe locul 5 în topul salariilor primarilor: „E un salariu dat de lege" Potrivit clasamentului salariilor obţinut de primarii oraşelor de reşedinţă realizat de portalul econtext.ro, edilul şef al municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, se află pe locul cinci cu un venit lunar de 5408 lei, mai mult chiar decât primarul general al capitalei Sorin Oprescu, care se află pe locul şase cu un salariu de 5302 lei. Citeşte mai multe.

Salariul primarului Aurel Simionescu, pe locul IV în topul salariilor de primar Primarul Municipiului Brăila, Aurel Gabriel Simionescu se află pe locul patru în topul celor mai bine plătiţi primari de municipii din România, potrivit clasamentului întocmit de portalul econtext.ro. Simionescu câştigă 5.500 de lei pe lună. Citeşte mai multe.

Vezi aici salariul primarului din Târgu-Mureş! Dorin Florea se situează pe locul al treilea pe ţară la capitolul salarii lunare. Citeşte mai multe.

Foto: econtext.to

Vezi pe forbes.ro care este cel mai mare salariu din Bucureşti

Află de pe forbes.ro are sunt cele mai bogate ţări din lume şi unde este clasată România

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite