Gheorghe Ciuhandu a primit „medalie de argint” în topul salariilor de primari. Vezi averea primarului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Gheorghe Ciuhandu, locul doi în topul salarilor de primari
Primarul Gheorghe Ciuhandu, locul doi în topul salarilor de primari

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, se clasează pe locul doi într-un top al celor mai bine plătiţi primari de municipii reşedinţă de judeţ. În topul realizat de econtext.ro, primarului îi este atribuit un salariu lunar de 8.161 de lei. Sporurile i-au suplimentat însă primarului venitul, ajungând numai anul trecut să încaseze de la primărie, 98.282 de lei. VEZI AICI cât a câştigat doamna Ciuhandu. 

În topul salariilor de primari, locul unu, cu 8.422 de lei lunar, este ocupat de primarul din Iaşi, Gheorghe Nechita. Primarul Gheorghe Ciuhandu îl urmează îndeaproape în top pe Nechita, cu un salariu de 8.161 de lei. Potrivit declaraţiei de avere, primarul Gheoghe Ciuhandu a mai obţinut pe lângă aceşti bani şi aproximativ 5.000 de lei din închirierea a două apartamente, 2.700 de lei din subvenţia terenurilor agricole date în arendă şi contravaloarea a trei tone de grâu. 

Doamna Ciuhandu îl face bogat


Ciuhandu Anamaria a câştigat aproape jumătate de milion de la firma de arhitectură

Veniturile obţinute în 2010 de primarul Gheorghe Ciuhandu sunt infime în comparaţie cu soţia sa, Ana Maria Ciuhandu, care, pe lâgă pensia de 7.000 de lei pe an, a mai obţinut şi un salariu de 45.000 de lei şi dividende pe trei ani şi jumătate în valoare totală de aproape jumătate de milion de lei. 

AVERI DIN PRIMĂRIE Doamna Ciuhandu: jumătate de milion de lei, profit de la firma de arhitectură

Declaraţia de avere a primarului Gheorghe Ciuhandu arată că acesta deţine împreună cu soţia, aproape 30 de hectare de teren agricol la Salonta, obţinute prin moştenire, dar şi un teren la Buziaş, dobândit în acelaşi fel. La capitolul clădiri, familia Ciuhandu bifează un apartament în Timişoara şi o casă la Văliug, iar la capitolul maşini nu figurează nimic. Familia Ciuhandu a reuşit însă să pună ceva bani „la saltea”, numai în acest an fiind deschis un cont de 9.000 de euro. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite