Târgu-Jiu: Florin Cârciumaru pe locul cinci în topul salariilor primarilor: „E un salariu dat de lege. Nu cred că este întocmit corect clasamentul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu
Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu

Potrivit clasamentului salariilor obţinut de primarii oraşelor de reşedinţă realizat de portalul econtext.ro, edilul şef al municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, se află pe locul cinci cu un venit lunar de 5408 lei, mai mult chiar decât primarul general al capitalei Sorin Oprescu, care se află pe locul şase cu un salariu de 5302 lei.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, spune că salariul pe care îl primeşte este cel stabilit de legile în vigoare şi că nu a luat niciun leu în plus: „E un salariu dat de lege şi stabilit în conformitate cu prevederile legale. Nu pot să-mi fac eu un salariu aşa cum vreau, pentru că nu-ţi dă voie legea. Nu se fac greseli de genul acesta pentru că vine Curtea de Conturi şi îţi impută“.
Primarul Florin Cârciumaru crede că topul salariilor nu este întocmit conform cu realitatea: „Eu nu cred că acest clasament reflectă realitatea, pentru că eu nu am cum să primesc un salariu mai mare decât cel al primarului capitalei“. 
Conform declaraţiei de avere, Florin Cârciumaru are un apartament şi o  casă în municipiul Târgu-Jiu, construită în anul 2000, o maşină Skoda Octavia, iar anul trecut nu a făcut achiziţii imobiliare.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite