VEZI VIDEO/Suferinţa familiei lui Alex Grădinaru, rugbistul braşovean decedat astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu exact două luni în urmă, postul de televiziune Acasă TV a realizat un material la Spitalul din Timişoara, acolo unde era internat rugbistul braşovean Alex Grădinaru, care suferise o accidentare gravă în timpul unui meci din campionat, pe 31 martie.

Tatăl rugbystului mort în spital spune că fiul lui a fost abandonat de federație și tratat prost în spital

Rugbystul Alexandru Grădinaru a murit la Spitalul Pelican din Oradea


Cu două luni în urmă, mama, tatăl, sora, dar şi prietenii lui Alex Grădinaru, erau optimişti în ceea ce priveşte starea de sănătate a sportivului de doar 19 ani, care suferise o leziune la nivelul vertebrelor C4-C5 ale coloanei.

Din cauza indiferenţei medicilor şi a aparaturii îndeajuns de performantă din spitalul bănăţean, starea de sănătate a lui Alex Grădinaru s-a înrăutăţit vizibil în ultimele săptămâni, iar rugbistul a fost transferat în urmă cu 14 zile la Spitalul Pelican din Oradea.

Însă, complicaţiile la plămâni i-au fost fatale lui Alex Grădinaru, care a decedat în această dimineaţă, în urma unui stop cardio-respirator.

VEZI AICI IMAGINI CU SUFERINŢA FAMILIEI LUI ALEX GRĂDINARU

O drama cutremuratoare: Alexandru Gradinaru risca sa moara in spitalele romanesti dupa un accident pe terenul de rugby! pe www.acasatv.ro

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite