FOTO Şerban Huidu a plecat pe ascuns din Spitalul Judeţean Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu a plecat luni în jurul orei 15:10 din Spitalul Judeţean Braşov. În acelaşi timp a plecat şi soţia lui, cu o ambulanţă privată. 

UPDATE 17.04 Potrivit lui Adrian Albotă, director medical la Spitalul Judeţean Braşov, la ora 13.30, Şerban Huidu priseră toate documentele de externate şi nu era obligatoriu să aştepte să plece cu ambulanţa din spital.

Surse din spital spun că vedeta de televiziune a plecat cu o maşină mică, privată, pentru că nu a mai avut răbdare să aştepte ambulanţa care ar fi trebuit să îl ducă la Bucureşti. Bona familei este în starea cea mai gravă şi a fost scoasă pe targă din spital, urmând să fie transportată la Bucureşti cu o maşină a Serviciului Judeţean Braşov.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Medicii spun că starea lui este bună şi au aprobat externarea lui de la Braşov şi transferul la Bucureşti.

Accidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 11:55, pe DN 1, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus, dupa ce masina de teren la volanul careia se afla Serban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii. In urma impactului si-au pierdut viata trei persoane care se aflau în Dacia Logan.

Citiţi şi:

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: Prima variantă este că maşina ar fi derapat din cauza vitezei

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite