FC Braşov a înviat în cea de-a treia zi de Paşte! FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfânta Sărbătoare a Paştelui le-a primiit jucătorilor de la FC Braşov, care, odată ieşiţi din Post au lăsat evlavia la o parte şi au câştigat primul meci în Liga I, după o pauză de aproape două luni.

CITIŢI ŞI:

Viorel Moldovan: „Am obţinut o victorie care ne-a descătuşat“

Dorinel Munteanu: „Am jucat penibil cu FC Braşov“

FC Braşov - Oţelul Galaţi 3-0 / Vezi aici filmul meciului

După cinci înfrângeri consecutive, „galben-negrii" au început în forţă partida cu Oţelul Galaţi, vecina din clasament, iar fundaşul Octavian Abrudan a revenit cu gol după accidentare, reluând în plasă centrarea perfectă a lui Cătălin Munteanu (min. 2).

fc brasov

Oaspeţii au replicat cinci minute mai târziu, dar Gabi Paraschiv nu a găsit spaţiul porţii lui Coman, iar mai apoi, Cristi Ionescu şi-a salvat echipa, degajând din propriul careu (min. 12).

fc brasov 1

După o ocazie importantă a lui Ilyes, „stegarii" au majorat diferenţa pe tabelă în minutul 19: Rui Duarte a centrat de pe dreapta, Zaharia a întors în careu pentru Sburlea, care l-a executat pe Grahovac de la 12 metri.

fc brasov 2

Primul eveniment al reprizei secunde a adus eliminarea gălăţeanului Perendija, care a dezechilibrat complet balanţa în favoarea gazdelor. În minutul 70, torpila lui Nicolae Grigore a trecut de puţin pe lângă vinclu. În replică, trei minute mai târziu, ghiuleaua lui Sălăgean a zguduit transversala porţii lui Coman.

Mihai Roman (în alb) a evoluat fără greşeală Foto: Stelian Grăjdan

Braşovenii au închis tabela cu zece minute înainte de final, atunci când Roman a redevenit omul de naţională şi a ridiculizat apărarea oaspeţilor, finalizând cu un şut sub transversală. „Stegarii" au scăpat, cel puţin pentru un meci, de apelativul de „echipa păcii", demolând un adversar care a început foarte bine acest retur de campionat.

fc brasov 4

FC Braşov - Oţelul 3-0 (2-0)

Au marcat: Abrudan 2, Sburlea 19, Roman 81

FC Braşov:  Coman - Rui Duarte, Abrudan, Oros, Cristi Ionescu -Roman, Ilyes, Grigore, Cătălin Munteanu - Zaharia (74 Hadnagy), Sburlea

Antrenor: Viorel Moldovan

Oţelul: Grahovac - Râpă, Perendija, Costin, S. Ilie (46 Sălăgean) - Neagu, Giurgiu (64 Viglianti) - Antal, Paraschiv (69 Cojoc), Ochiroşii- Pena

Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonas roşu: Perendija 63

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Micloş Nagy, Ioan Onicaş

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite