Viorel Moldovan: „Am obţinut o victorie care ne-a descătuşat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov

În primul meci al etapei cu numărul 26 din Liga I, FC Braşov a învins clar, pe propriul teren, pe Oţelul Galaţi, cu 3-0. Golurile partidei au fost marcate de Abrudan, Sburlea şi Roman.

La finalul confruntării, tehnicianul „galben-negrilor“, Viorel Moldovan, s-a declarat entuziasmat de succesul categoric obţinut de propria formaţie.

Aşteptam de mult acest succes şi sunt fericit că am reuşit să învingem după o perioadă lungă de suferinţă. Am adunat multă frustrare în ultimele partide în care am avut şi mult ghinion, dar norocul şi-a întors faţa către noi în meciul cu Oţelul. Am marcat repede şi ne-am facilitat o victorie clară, muncită, în compania unui adversar valoros.

Îi felicit pe băieţi pentru determinarea şi ambiţia de care au dat dovadă şi mă bucur că au înţeles tot ceea ce le-am explicat. Le-am spus că dacă vom fi serioşi şi determinaţi, cu siguranţă vom reveni pe drumul cel bun. Aveam mare nevoie de acest succes pentru a pune capăt seriei interminabile de partide în care nu am cunoscut gustul victoriei.

Este important că am redescoperit plăcerea de a juca fotbal. Am obţinut o victorie care ne dă moral pentru confruntarea cu Dinamo şi sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv din Ştefan cel Mare“, a precizat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite