Ultima victimă a accidentului provocat de Huidu a fost înmormântată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Drăghici a fost condusă pe ultimul drum Foto. Stelian Grăjdan
Magda Drăghici a fost condusă pe ultimul drum Foto. Stelian Grăjdan

Magda Drăghici a fost condusă, vineri, pe ultimul drum, de către rude, prieteni, dar şi foşti colegi de serviciu sau de şcoală. În urma ei a rămas o fată de 27 de ani, care nu-şi poate reveni din şoc.

Lacrimi pentru victimele accidentului provocat de Şerban Huidu

Cei care şi-au  luat rămas bun de la Magda Drăghici, spun că accidentul provocat de Şerba Huidu a creat o adevărată dramă în familiile victimelor. „ E o tragedie pt toată lumea. E cumplit şi pentru cei care s-au dus şi pentru cei care au rămas. Fiica ei este dăprâmată. Nu e simplu, nu e uşor pentru nimeni", a spus un prieten de familie, Adrian Roşca.

Click pe imagini pentru fotogalerie

Râuri de lacrimi pentru victimele lui Huidu

Magda Drăghici trăia o poveste de dragoste cu Ioan Garbis, pierit şi el în accidentul provocat de Şerban Huidu. „Amândoi erau minunaţi. Mergeau împreună la schi, la munte. Îmi pare rău pentru ei, îmi pare rău şi pentru domnul Huidu. Din punctul meu de vedere, eu l-am iertat pentru ceea ce a făcut. Ăsta e hazard. Cuvântul de criminal mi se pare odios pentru că el nu este criminal, oricui i se poate întâmpla. Nu pot să-l judec. Huidu a contactat familiile şi mi se pare normal să facă aşa ceva", a mai spus Adrian Roşca.

Scrisoare emoţionantă în memoria Magdei Drăghici, una dintre persoanele decedate în accidentul provocat de Huidu

Cunoscuţii o descriu pe Magda Drăghici ca o persoană plină de viaţă, dar şi responsabilă în acelaşi timp. „Era jovială. De câte ori am întâlnit-o, o simţeam mai vie ca mine, dar era responsabilă. Ea a fost mai matură decât noi decât mulţi dintre noi, încă din liceu, şi şi-a croit un drum destul de ferm în viaţă", a spus Renate Silveanu, fostă colegă de şcoală.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite