Scrisoare emoţionantă în memoria Magdei Drăghici, una dintre persoanele decedate în accidentul provocat de Huidu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O colegă de şcoală la Magdei Drăghici a scris mesaje impresionante în memoria prietenei ei.

 „Noi, colegii ei liceu am numit-o întotdeauna Magda Cazacincu, chiar şi atunci când era căsătorită cu colegul nostru poreclit Archimul - de la Arhimede- pentru talentul lui la matematică.  N-a avut niciodată niciun accident pentru că de mică a fost învăţată că lucrurile importante se fac cu rost, respectând cu sfinţenie nişte reguli. Şi-a făurit o firmă de succes. Chiar dacă a avut eşecuri în căsnicie, şi-a găsit până la urmă sufletul pereche, un om de aceeaşi excepţională calitate, alături de care a înflorit. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că timp de patruzeci de ani Magda fost aici, la îndemână, la un pas de mine, de noi toţi colegii ei de clasă“, scrie Dana într-o scrisoare publicată de brasovultau.ro 

EDITORIAL, de Mălin Bot

redactor-şef adevarul.ro

Malin Bot

Genocid în România: 65.000 de morţi, prea puţini vinovaţi

Click pe imagini pentru fotogalerie

Râuri de lacrimi pentru victimele lui Huidu

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că n-a rămas schilodită, nici ea şi nici sufletul ei pereche, epavă într-un scaun cu rotile sau într-un pat de spital. Nu-l urăsc pe Huidu, nu-l blestem şi nu-l condamn cum atâţia alţii fac acum, poate că pe drept. L-am compătimit duminică, dar acum nu mai sunt în stare. Prietena şi colega mea era un om minunat“, mai scrie Dana.

Magda Drăghici avea 54 de ani şi era divorţată. Avea o fată de 27 de ani, care lucrează în Bucureşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al braşovencei  a fost depus în capela Bisericii Sf. Petru şi Pavel de pe strada Aurel Vlaicu, pentru ca cei dragi să-i aprindă o lumânare şi să-şi ia rămas bun de la ea. 

Familia, rudele şi prietenii îi vor conduce pe ultimul drum pe Ştefan Lungu Balog în această după-amiază. Ioan Garbiş va fi înmormântat mâine. Magda Drăghici va fi incinerată mâine la Bucureşti, iar ceremonia de înmormântare va avea loc vineri la Braşov. Vezi aici detalii!

Cititi aici filmul accidentului

Aflaţi aici ce declară martorii în dosarul Huidu

Vedeţi aici ce acuzaţii i se aduc lui Huidu

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite