Lacrimi pentru victimele accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sicriul Magdei Drăghici, una dintre victimele din accident  a fost depus în capela Bisericii Sf. Petru şi Pavel, din Braşov
Sicriul Magdei Drăghici, una dintre victimele din accident a fost depus în capela Bisericii Sf. Petru şi Pavel, din Braşov

Victime ale accidentului de duminică,  Magda Drăghici şi Ioan Garbiş erau patronii firmei Toledo şi, de câţiva ani, formau un cuplu. Ştefan Balog era angajat ca lăcătuş mecanic la aceeaşi firmă. Toţi au lucrat înainte la uzina Hidromecanica.

Duminică, deşi patronii firmei aveau maşini personale de teren, şoferul, Ştefan Balog a insistat să folosească maşina firmei, o Dacia Logan, căreia îi pusese cauciucuri de iarnă cu câteva zile în urmă.

Ştefan Balog

Familia, rudele şi prietenii l-au condus ieri pe ultimul drum pe Ştefan Lungu Balog. Bărbatul avea 55 de ani, era căsătorit şi avea un băiat major stabilit în Bucureşti. Sicriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus încă de luni la casa rece a Bisericii „Schimbarea la faţă" de la Micşunica. 

Oamenii prezenţi la înmormântare au spus că o maşină de Bucureşti a adus trei coroane din partea familiei Huidu, una pentru fiecare dintre victime.

Ioan Garbiş

Ioan Garbiş va fi înmormântat astăzi la cimitirul de la Biserica Grecească din Braşov. Avea 57 de ani, era divorţat şi nu avea copii. Un văr de-al bărbatului a venit, ieri, la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru a ridica actele necesare procedurilor de înmormântare. 

„Eram bună prietenă cu Ioan Garbiş. Era un om fin, cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Ironia face că îi plăcea foarte mult Cronica Cârcotaşilor şi se uita în fiecare săptămână. Mai ştiu că a fost coleg de clasă cu Alexandru Andrieş", a povestit Adriana Stinghe.

Magda Drăghici

Magda Drăghici va fi incinerată astăzi la Bucureşti, iar ceremonia de înmormântare va avea loc vineri la Braşov. Femeia avea 54 de ani şi era divorţată. Avea o fată de 27 de ani, care lucrează în Bucureşti.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al braşovencei a fost depus în capela Bisericii Sf. Petru şi Pavel de pe strada Aurel Vlaicu, pentru ca rudele şi cunoscuţii să-i aprindă o lumânare şi să-şi ia rămas bun de la ea. Au cotribuit Diana Sârbu şi Simona Suciu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite