Rezultate contestaţii Bacalaureat 2011 Braşov UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii „Adevărul" vă vor prezenta în timp real rezultatele contestaţiilor la examenul de Bacalaureat. Află primul de pe brasov.adevarul.ro care sunt REZULTATELE FINALE pentru Braşov.

12.30  Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Braşov (IŞJ) în urma contestaţiilor gradul de promovabilitate în judeţul Braşov creşte cu 1,1%, ceea ce înseamnă că de la un procent de 45,89 a crescut la 46,99, după contestaţii.

Doar 58 de candidaţi au promovat examenul de Bacalaureat în urma contestaţiilor. 243 de candidaţi au reuşit să-şi mărească notele, iar 96 şi le-au micşorat.

10.10. La Braşov rezultatele finale, după analizarea contestaţiilor se vor afişa în jurul orei 12.00. Sute de elevi aşteaptă deja în curţile centrelor de examinare să vadă dacă au reuşit să promoveze Bacalaureatul.

Rezultatele finale se vor afişa în curând aici.

Dintre cei 2.365 de elevi care nu au promovat examenul de bacalaureat, 1.729 au contestat rezultatele. Cele mai multe contestaţii au fost înregistrate la limba şi literatura română (572), urmate de matematică (507), biologie vegetală (205) şi geografie (200).

Vedeţi aici topul liceelor braşovene, după promovabilitate

Rezultate Bacalaureat 2011. Procentaj dezastru: doar 45,89% dintre candidaţi au promovat

Rezultatele vor fi afişate astăzi la centrele de examinare. Rămâneţi pe brasov.adevarul.ro pentru a vedea toate rezultatele.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite