Rezultate Bacalaureat 2011. Procentaj dezastru: doar 45,89% dintre candidaţi au promovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultate Bacalaureat 2012 Bihor Vezi aici ce notă ai luat!
Rezultate Bacalaureat 2012 Bihor Vezi aici ce notă ai luat!

Din cei 5241 candidaţi prezenţi la Bacalaureat, doar 2405 au reuşit să promoveze Bacalaureatul. Niciun elev din Braşov nu a obţinut media 10 în acest an.

18.38 Secţiunea în care sunt afişate integral rezultatele de la Braşov, de pe site-ul Ministerului Educaţiei, a redevenit funcţională în urmă cu puţin timp.

CLICK AICI CA SĂ AFLI CE NOTĂ AI LUAT LA EXAMENUL DE BACALAUREAT

12.30 Pentru rezultatele de la Centrul de Examinare de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna CLICK AICI

12.00 Pentru liceenii din Saguna si Unirea , rezultatele au fost afisate la liceul Andrei Muresanu

11.00 Cei mai mulţi liceeni au obţinut medii cuprinse între 7 şi 7,99, în timp ce doar 227 de candidaţi au reuşit să obţină medii cuprinse între 9 şi 9,99.

Topul liceelor braşovene, după promovabilitate

Procentul de 45,89% păstrează linia anilor trecuţi. Trebuie luat în considerare şi faptul că de doi ani media se face doar din probele scrise. Bacalaureatul este un examen greu, care le dă elevilor accesul spre universitate şi este normal să fie aşa, având în vedere că admiterea este facilă", a spus Vasilica Diaconu, inspector general adjunct la Insperctoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov.

Există licee unde niciun candidat nu a reuşit să promoveze. Care crezi că sunt motivele acestui fapt şi care sunt soluţiile pentru redresarea învăţământului preuniversitar?

Spune si tu

S-au afişat listele cu candidaţi!

BAC 2011: Trei elevi eliminaţi din examen, la Braşov. Află rezultatele pe brasov.adevarul.ro!

Nouă elevi din judeţ au fost eleminaţi din examen şi vor avea şansa să se înscrie la examenul maturităţii abia în sesiunea de toamnă a anului 2012.

Peste 2300 de elevi au picat Bacalaureatul cu medii mai mici de 5, în timp ce doar 462 au obţinut medii între 5 şi 5,99.

Mă aşteptam la un procentaj de 50% şi dacă la seria curentă se respectă acest prognostic, fiind de 56,18, seriile anterioare trag în jos procentajul", a declarat Dorel Agache, şeful IŞJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite