Cumplit, dar adevărat: jegul de Bran, vândut ca brânză tradiţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Comsumatorului (CJPC) Braşov a „rupt“ pisica. Toxiinfecţiile alimentare provocate de brânza infestată, care a băgat 15 persoane în spitalul de boli infecţioase, i-au determinat pe comisarii CJPC să  facă ordine.

Brânza de la Bran, bombă alimentară

Bazarul de la intrarea în Castelul Bran s-a dovedit o adevărată bombă alimentară. După cum Adevărul de Seară Braşov a relatat, condiţiile  în care se vindeau branza, slănina sau sucurile naturale, acestea nu respectau câteva minime reguli. Evident, nu avem pretenţia de a avea brânză în coajă de brad „ţiplată“, dar existenţa unor minime informaţii privind producătorul sunt necesare. Pentru a se putea interveni eficient în cazul unor incidente cum a fost cel în care mai mulţi braşoveni au ajuns la spital şi pentru a preveni şi îmbolnăvirea altora.

Comisarii CJPC Braşov şi-au continuat controlul nu doar la tarabe, ci şi la mijloacele de transport ale delicateselor. Cele găsite i-au îngrozit şi pe ei, după cum a recunoscut şeful instituţiei, Ionuţ Spătaru. Dovadă sunt fotografiile pe care ni le-au pus la dispoziţie.

image
image
image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite