Telemeaua „proaspătă“ i-a băgat în spital UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Poftiţi la telemea proaspătă de oaie". Astfel sunt atraşi braşovenii de către producătorii de brânzeturi din Piaţa Astra. 14 persoane care au mâncat telemeaua vândută ca fiind proaspătă au avut stări de greaţă, colici abdominali şi stări de vomă.

Aflaţi de aici cum au descoperit cei de la CJPC acest caz

Nouă dintre cele 14 persoane au şi ajuns pe patul de spital în urma consumului de telemea. Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică, dar şi în cea a comisarilor de la protecţia consumatorilor care au descoperit că brânza era depozitată neconform.

image

15 persoane au prezentat simptome de toxiinfecţie alimentară. Pacienţii au acuzat colici abdominale, scaune apoase, greaţă, vărsături. Au fost efectuate şi recoltări pentru analize, pentru a se stabili exact diagnosticul în următoarele zile. Abia după aceea vom lua şi măsurile care se impun. O echipă de control a DSP se află în momentul acesta în piaţă", a spus Mădălina Siminea, purtător de cuvânt al DSP Braşov.

image

Reprezentanţii protecţiei consumatorilor aşteaptă rezultatele analizei microbiologice, după ce au recoltat probe din telemeaua consumată de bolnavi.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite