Frauda de la Credit Europe Bank: 57 de reclamaţii la Protecţia Consumatorului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 persoane şi-au recuperat intergral sumele din conturi, în valoare totală de 455.000 de euro. Până astăzi, la protecţia consumatorului au fost înregistrate 57 de reclamaţii.

CITIŢI AICI DESPRE TUNUL DAT LA CREDIT EUROPE BANK

Titularii conturilor din care au fost sustrase sume importante de bani continuă să facă reclamaţii la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) din Braşov. Reprezentanţii CJPC estimează că prejudiciul adus oamenilor a ajuns la 2,5 milioane de euro. 15 braşovenii au reuşit să-şi recupereze sumele de bani de la Credit Europe Bank.

Mai citiţi şi:

Frauda de la Credit Europe Bank a ajuns la peste 2 milioane de euro

Zeci de braşoveni, la coadă la Credit Europe Bank, să-şi verifice conturile

Am aplicat, astăzi, cea de-a treia amendă, în valoare de 50.000 de lei, pentru practici comerciale incorecte şi lipsa diligenţei profesionale. Şi ieri le-am dat o amendă în valoare de 50.000 de lei, pentru aceeaşi chestiune", a declarat Ionel Spătaru, şeful CJPC Braşov.

Între timp, directoarea de operaţiuni de la Credit Europe Bank se află în arest preventiv pentru 29 de zile, fiind cercetată pentru acces neautorizat într-un sistem informatic, fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi delapidare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite