Încep să „curgă“, la Poliţie, plângerile împotriva CAS Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţul făcut de Poliţia Braşov, că va prelua plângerile braşovenilor privind încălcarea flagrantă a drepturilor acestora, începe să dea rezultate. Poliţia deja a înregistrat, astăzi, plângeri împotriva CAS Braşov, care a publicat pe site-ul instituţiei datele persoanele a peste 30.000 de braşoveni, fără respectarea prevederilor Codului Fiscal.

Braşovenii încep să se sature de abuzurile celor de la CAS Braşov. Deja sătui să stea zeci de minute la coadă să primească lămuriri pentru ce sunt acuzaţi că au datorii la bugetul de stat şi pentru că sunt purtaţi pe drumuri să aducă fotocopii de pe cartea de muncă sau adeveerinţe de la locul de muncă, pentru că unor funcţionari de la CAS le este lene să solicite instituţiilor statului aceste date.

Bani cheltuiţi, timp pierdut şi multă acreală din partea celor de la CAS. Acestea sunt ingredientele perfecte pentru a determina orice om de bună credinţă să apeleze la poliţie. Deja, pe internet, circulă un formular pentru a depune plângere la poliţie. Îl puteţi descărca mai jos.

MODEL PENTRU DEPUNEREA PLÂNGERII LA POLIŢIE

Funcţionarilor le era greu să ia lista de la ANAF, băgată şi scoasă de pe site-ul instituiţiei de vreo patru ori până acum, ca să o trimită spre verificare la Direcţia Finanţelor Publice sau la Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru verificări. S-au cheltuit zeci de miliarde de lei vechi pentru realizarea reţelelor informatice pentru instituţii, s-au cheltuit alte sute de mii de euro pentru realizarea de baze de date, dar nu sunt folosite. Pentru că funcţionarii nu au timp să gândească şi să vină în spirjinul contribuabilului, între două pauze de solitaire, farmville sau tradiţionala ţigară şi cafea de la birou.

CITEŞTE ŞI:

30.000 de braşoveni au ajuns bătaia de joc a CAS Braşov

Braşovenii înjură printre dinţi la cozile CAS Braşov

CAS Braşov vrea să o execute silit pe Elodia

CAS Braşov o tot bagă şi o scoate... online

„Adevărul de Seară“ Braşov solicită demisia directorului CAS, Elemer Wusinczky, şi scuze publice

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite