Braşov: Comisarul de la Garda Financiară rămâne în arest (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Comisarul Cosmin Bărbuşoiu, de 39 ani, rămâne în arest. Magistraţii Curţii de Apel au respins recursul formulat de avocatul acestuia, de a fi cercetat în stare de libertate, după ce a fost arestat pentru luare de mită.

Alături de Bărbuşoiu, celălat comisar, Gigel Ursu, de 47 ani,va fi cercetat în libertate, dar are interdicţie de a părăsi oraşul. Cei doi au fost prinşi în flagrant de procurorii DNA, după ce i-au cerut unui patron braşovean 8.000 de lei pentru a nu fi amendat pentru neregulile găsite la firma acestuia.

Cum au fost arestaţi reţinuţi cei doi comisari, CITIŢI AICI

Au dispărut banii DNA-ului din flagrantul comisarilor de la Garda Financiară Braşov

Comisarul Gărzii Financiare arestat pregătea greva generală!

COMUNICAT DNA:

La data de 13 mai 2010, inculpaţii Bărbuşoiu Cosmin şi Ursu Gigel, în calitate de comisari ai Gărzii Financiare Braşov, în timp ce efectuau un control de specialitate la o societate comercială care are ca obiect principal de activitate comercializarea legumelor şi fructelor, cu punct de lucru în municipiul Braşov, au pretins de la administratorul societăţii (denunţător în cauză) suma de 8.000 lei din care au primit efectiv suma de 2.000 lei (în data de 13 mai 2010) şi suma de 1.000 lei (în data de 21 mai 2010). Banii au fost pretinşi şi primiţi de cei doi funcţionari pentru ca, în urma neregulilor constatate, să nu dispună suspendarea activităţii respectivei societăţi şi să nu facă sesizare penală pentru evaziune fiscală“.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite