Au dispărut banii DNA-ului din flagrantul comisarilor de la Garda Financiară Braşov (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul flagrantului, cei doi ar fi trebuit să primească o tranşă, de 1.000 de lei, din totalul şpăgii cerute. Numai că, la percheziţia corporală, asupra comisarilor nu s-a găsit nicio bancnotă inscripţionată „Mită".

Citeşte şi: Comisarul şpăgar de la Garda Financiară rămâne în arest

Cum au fost arestaţi cei doi comisari ai Gărzii Financiare Braşov

Comisarul Gărzii Financiare arestat pregătea o grevă generală

Acest este confirmat chiar de avocatul comisarilor Gărzii Financiare, Ioan Gliga, care se întreabă în aceste condiţii, unde sunt banii puşi la bătaie de către DNA Braşov şi care ar fi atunci flagrantul.

 „Procurorii susţin că cei doi ar fi pretins o sumă de bani, din care ar fi primit iniţIal, 2.000 de lei, în data de 13 mai, şi o a doua tranşă, de 1.000 de lei, în data de 21 mai, când s-a realizat flagrantul. Instanţa de judecată a spus că există serioase îndoieli că acei 2.000 de lei s-au dat de către denunţător şi că ei ar fi ajuns la clienţii mei. În ceea ce priveşte suma de 1.000 de lei, ar exista indicii care conduc mai mult către Cosmin Bărbuşoiu. Totuşi, la percheziţia corporală efectuată asupra clienţilor mei nu s-au găsit niciun leu din cei 1.000 de lei puşi la dispoziţie de procurori. Atunci mă întreb şi eu care este flagrantul", a spus avocatul Ioan Gliga.

Totodată, Ioan Gliga nu exclude ipoteza ca acest dosar să fi fost o „făcătură“. „Îndrăznim să credem că este posibil ca vreun agent economic să fi fost nemulţumit, dar nu pot afirma cu certitudine“, a spus avocatul.

Şeful DNA Braşov, procurorul Marius Sulu, a fost contactat telefonic în mai multe rânduri de către reporterii „Adevărul de Seară", dar nu a fost de găsit pentru a-şi putea un punct de vedere oficial cu privire la spectele menţionate mai sus. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite