Braşov: Comisarul Gărzii Financiare arestat pregătea greva generală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul Gărzii Financiare care a fost arestat sâmbătă seară pentru 15 zile, Cosmin Bărbuşoiu, este şi viceliderul sindicatului de la GF Braşov. El era nemulţumit că era un volum foarrte mare de muncă şi persoanlul era tot mai puţin.

În data de 16 mai 2010, timp de doua ore, comisarii financiari din Braşov au intrat în greva de avertisment, acţiune de protest derulată la nivel national la initiativa Sindicatului National al Functionarilor Publici. Nemulţumirile vizau lipsa unui Statut al comisarului Garzii Financiare si de neplata orelor suplimentare. La acea vreme, Cosmin Bărbuşoiu declara că este nemulţumit şi de faptul că, la nivel local, este necesară suplimentarea persoanelor angajate în instituţie.

CITEŞTE ŞI

Au dispărut banii DNA-ului din flagrantul comisarilor Gărzii Financiare :

Comisarul şpăgar de la Garda Financiară rămâne în arest

Şpagă la Garda Financiară

„Omul Mafiei la vârful Poliţiei" scapă de gratii

Daca acum aproximativ trei ani erau angajati 37 de comisari, acum suntem doar 20. Nu se pot realiza controale eficiente cu oameni putini, mai ales in contextul in care numarul firmelor brasovene a crescut, inmultindu-se si cazurile de evaziune fiscala. Memoriul privind solicitarile SNFP a fost inaintat Ministerului de Finante, iar daca revendicarile nu ne vor fi solutionate din 18 mai vom declansa greva generala", a precizat la momentul respectiv Bărbuşoiu, citat de mytex.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite