Avocatul Diavolului şi-a vândut sufletul pentru bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii bucureşteni au stabilit că Victor Teodorescu avea o datorie de aproape 270.000 euro către mai multe persoane. Tot mai multe afaceri dubioase ale lui Victor Teodorescu ies acum la iveală. Avocatul a fost arestat ieri pentru 29 de zile şi susţine în continuare că este nevinovat.

Anchetatorii de la Bucureşti spun că este mai mult decât clar că mobilul crimei au fost banii. Până în prezent au fost depuse la dosar poliţe de asigurare, pe numele soţiei, de la trei societăţi diferite, fiind vorba despre aproape 200.000 lei.

CITEŞTE ŞI:

Psiholog, despre criminalul soţiei avocatului braşovean: „Un ucigaş cu sânge- rece, nu unul psihotic"

Ghid practic pentru uciderea soţiei avocatului de la Braşov!

Descindere în forţă la casa avocatului din Braşov, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale

În declaraţia dată la Parchet, Teodorescu a arătat că, după decesul soţiei, a lichidat personal un cont bancar la care el nu avea acces în timp ce trăia soţia, încasând efectiv 160.000 lei.

CITEŞTI AICI MAI MULTE DESPRE CRIMĂ

Datorii uriaşe

Faptul că Victor Teodorescu era presat de creditori este confirmat şi de Eugen Grumaz, unul dintre foştii parteneri de afaceri ai avocatului. Acesta spune că nu ştie decât de o datorie în valoare de 120.000 de euro, bani pe care Teodorescu i-a împrumutat de la un anume Macavei. „S-a vehiculat la un moment dat, că pretenţiile celui care l-a împrumutat ar fi ajuns la 250.000 - 300.000 de euro. Am înţeles că personajul care l-a împrumutat a luat legătura inclusiv cu soţia avocatului, că a iniţiat executarea silită, că a ameninţat familia că o să le ia casa dacă nu le plătesc. I s-a spus «dacă el nu plăteşte, plăteşte tu». Cel puţin acestea au fost afirmaţiile lui Teodorescu. El îmi spunea că «omul ăsta mă disperă: imi vine la un moment dat să-l îngrop»", a mai declarat Grumaz.

Crima de la Braşov, negociată ca la piaţă

Grumaz mai susţine că acum zece ani, Teodorescu a avut grave probleme cu alcoolul, fiind internat de câteva ori la dezalcolizare. Între timp, avocatul urma un tratament ambulatoriu, dar bărbatul spune că l-a întâlnit în urmă cu câteva săptămâni, în stare de ebrietate. „A dispărut două zile din Braşov şi în final am aflat cu ajutorul fiicei lui că de fapt s-a reinternat la dezalcolizare ", mai spune Grumaz.

Fiica avocatului braşovean care a comandat moartea soţiei spune că totul este o înscenare

Afaceri încâlcite

În 2006, Teodorescu era acţionar (5%) la firma de dezvoltare imobiliară Real Development SRL. În august 2009 a fost numit administrator al societăţii. Între timp firma a acumulat datorii uriaşe. În februarie 2010, Teodorescu şi-a dat demisia. Când compania a intrat în insolvenţă, a trecut de partea creditorilor. „Din acel moment, el a devenit avocat atât al creditorilor externi, cât şi interni ai societăţii, care a intrat în insolvenţă. Când soţia sa a fost omorâtă, a renunţat la acest dosar", ne-a declarat Viorica Munteanu, lichidatorul judiciar implicat în acest caz.

Avocatul a renunţat şi la biroul pe care îl avea pe strada Verii. Spaţiul a fost închiriat, în urmă cu patru zile, unei firme de avocatură.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite