Psiholog, despre criminalul soţiei avocatului braşovean: „Un ucigaş cu sânge- rece, nu unul psihotic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Erwin Preş­mereanu a fost arestat pe baza amprentelor găsite în locuinţa familiei Teodorescu. În urmă cu trei ani, tânărul fusese condamnat pentru trafic de droguri şi a primit, atunci, o pedeapsă de doi ani cu suspendare. Aşa se face că poliţiştii aveau amprentele lui în baza de date.

Psihoterapeuţii cred că totul a fost premeditat şi că s-a căutat inducerea în eroare a anchetatorilor.

„Criminalul a venit cu o sarcină clară, dovedită de aplicarea mai multor lovituri de cuţit. S-a încercat îndreptarea atenţiei organelor de anchetă către un act maniacal. A fost un lucru cu atât mai grav cu cât a fost vorba despre o mutilare a victimei. Pe mine mă duce cu gândul la un ucigaş cu sânge-rece, calculat, şi nu la unul psihotic. Totul pare premeditat, atât de cel care a comandat crima, cât şi de cel care a executat-o şi care a urmărit toate indiciile soţului, acum suspectat. Cel care se presupune că a comandat crima a ţinut să nu se facă legătura cu el, în mod direct, când, de fapt, avea o situaţie conflictuală cu soţia. Apare aici şi o laşitate a soţului (avocatul Victor Teodorescu - n.r.), care a ajuns să comande moartea soţiei, pentru a nu se păta cu sângele ei", a declarat psihoterapeutul Cătălin Gherasim.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Fiica avocatului braşovean care a comandat moartea soţiei spune că totul este o înscenare

Ghid practic pentru uciderea soţiei avocatului de la Braşov!

Descindere în forţă la casa avocatului din Braşov, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale


Specialiştii sunt de părere că fiica familiei Teodorescu, Oana (19 ani), studentă la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti, ar putea suferi o cădere psihică. „Dacă totul se dovedeşte a fi adevărat, fata celor doi îşi pierde în primul rând ambii părinţi. Tânăra ar putea fi teribil afectată şi poate suferi o cădere psihică, o depresie sau poate chiar să acţioneze necugetat. Dacă se dovedeşte că tatăl ei este vinovat, acest lucru poate să ducă chiar la renegarea lui, la dezgust şi profundă nemulţumire faţă de părinte", a mai spus psihoterapeutul.

Psihoterapeutul Cătălin Gherasim, Foto: Stelian Grăjdan
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite