Cum a fost plănuită uciderea soţiei avocatului din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asasinatul la comandă de la Braşov începe să capete cote la limita incredibilului. Anchetatorii au dezvăluit că asasinul, Erwin Preşmereanu, era foarte bine instruit de avocatul Victor Teodorescu.

Lucrurile nu sunt de mirare. Teodorescu, fost procuror, era la curent cu procedurile judiciare. Anchetatorii susţin că, până a ajuns să-l angajeze pe Erwin, avocatul a mai încercat să tocmească doi asasini, unul din Piatra Neamţ. Surse din apropierea lui Teodorescu spun că membrii familiei sunt de multă vreme cunoştinţe ale avocatului şi au făcut afaceri împreună, în contextul în care mama ucigaşului lucra pentru avocat ca traducătoare.

CITEŞTE ŞI:

Psiholog, despre criminalul soţiei avocatului braşovean: „Un ucigaş cu sânge- rece, nu unul psihotic"

EXCLUSIV Fiica avocatului braşovean care a comandat moartea soţiei spune că totul este o înscenare

Descindere în forţă la casa avocatului din Braşov, acuzat că a comandat uciderea soţiei sale

Probele cele mai importante pe care le deţin procurorii, la această oră, împotriva lui Teodorescu, sunt biletele cu paşii şi comportamentul pe care trebuie pe care trebuie să-i urmeze criminalul. Recomandările erau minuţios pregătite de soţul care şi-a condamnat la moarte soţia: criminalul trebuia să poarte o salopetă şi să aibă o legitimaţie falsă, să nu bată la ochi. Nu trebuia să acţioneze la întâmplare, ci în anumite momente ale zilei, când Teodorescu putea să ofere anchetatorilor un alibi solid. Crima trebuia să fie violentă, iar armele folosite la crimă trebuiau să fie un cuţit şi un levier.
La finalul întregii grozăvii, ucigaşul trebuia să răscoleasca întreaga casă, ca totul să pară un jaf şi să inducă criminaliştii în eroare. Singura schimbare de plan a survenit după ce o vânzătoare de la chioşcul de lângă casa familiei a sunat la 112, când a auzit ţipetele disperate ale victimei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite