Veste şocantă în cazul tânărului împuşcat de poliţişti: „Fiul meu s-a împuşcat singur în ceafă!?” (Galerie foto -Video)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul Curţii Supreme anunţă că ofiţerul judiciarist din IGPR acuzat iniţial că l-ar fi împuşcat în ceafă, în plină stradă, pe brăileanul Sorin Pîrvu, de 33 de ani, pe 26 septembrie 2009, nu este urmărit penal.

GALERIE FOTO AICI

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), unde a ajuns dosarul, poliţistul care apare în imagini împuşcându-l pe Sorin Pîrvu nu este urmărit penal.

CITEŞTE DE ACELAŞI AUTOR:

O familie întreagă la Finanţele din Brăila. Vezi aici averile de care dispune un neam instalat în instituţia care reprezintă Statul

Procurorul Ramona Bulcu, şeful Biroului de Presă al ICCJ, a transmis: „cauza având ca obiect decesul numitului Pîrvu Sorin a fost înregistrată pe rolul Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică şi este în curs de soluţionare. Nu s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de ofiţerul de poliţie D.G., iar expertiza balistică a fost finalizată".

George Dragomir, tânărul poliţist al cărui nume a apărut în expertizele făcute la Galaţi, ca fiind nimeni altul decât cel care a tras în Sorin Pîrvu, a fost, aşadar, scos din culpă.

UPDATE Premieră în România: Vicepreşedintele Judecătoriei din Brăila a demisionat în semn de protest faţă de sistem

Inedit: Primul caz de dispariţie rezolvat cu ajutorul unui clarvăzător

„Voi apela la forurile europene!"

Tatăl lui Sorin este şocat de această veste.

„Înseamnă că fiul meu s-a împuşcat singur, că a reuşit să-şi tragă un glonţ în ceafă. Este ridicol! Am spus-o de mult timp că de fapt se încearcă muşamalizarea cazului. Dacă aceasta este Justiţia în România nu-mi mai rămâne decât să mă adresez forurilor europene", spune Ionel Pîrvu, tatăl lui Sorin.

Remember

Reamintim că Sorin Pîrvu a fost împuşcat pe data de 26 septembrie 2009, în timp ce se afla în trafic, pe bulevardul Dorobanţilor din municipiul Brăila.

Conducea o maşină cu numere străine, iar în dreapta îl avea pe fiul cunoscutului interlop Sebastian Stoian, zis Neluţu.

Poliţiştii veniţi în misiune strict secretă de la Bucureşti l-au reperat în trafic, bănuind că ar avea legături cu Giuliano Dumitraşcu, unul dintre cei mai de temut urmăriţi internaţional, iar pe Dorobanţilor l-au somat să tragă pe dreapta, i-au blocat maşina şi apoi unul dintre ei a tras. A tras chiar de la mică distanţă, chiar în ceafa lui Sorin. Acesta a murit a doua zi, la Galaţi.

UPDATE Premieră în România: Vicepreşedintele Judecătoriei din Brăila a demisionat în semn de protest faţă de sistem

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, iar după efectuarea expertizei balistice, după ce „ancheta a suferit mai multe bâlbâieli" - spune Ionel Pîrvu - cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

CITEŞTE DIN BRĂILA ŞI: Puşcăriaşii-actori din "Eu când vreau să fluier, fluier" nu au fost lăsaţi să mănânce şi să bea după premieră (VIDEO/FOTO)

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite