Un bătăuş sadic, în libertate este urmărit prin Interpol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurelian Constantin, 24 de ani, i-a crăpat capul unui brăilean, trei instanţe condamnându-l la 10 ani de puşcărie. Tânărul a dat dovadă de o rară cruzime, doar ca să se „dea mare" în faţa unei fete, este dat în urmărire internaţională, fiind vânat de poliţiştii români şi străini.

Consecutiv, Tribunalul Brăila, Curtea de Apel Galaţi şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României l-au condamnat pe Aurelian Constantin la 10 ani de închisoare, în contumacie, pentru tentativă de omor calificat.

Vecina lui Bănel Nicoliţă, care l-a şi crescut, într-o perioadă, pe sportiv, a primit 10 ani de închisoare fiindcă şi-a omorât bărbatul

Prefectul Brăilei, despre infracţionalitate: "Nu mai suntem în situaţia Craiovei"

Poliţiştii brăileni au trimis cu forţa acasă un turc care nu avea de gând să mai plece din România


Brăileanul a fost dat mai întâi în urmărire generală, apoi în urmărire internaţională, prin Interpol. „Partea vătămată, Marius Necula a fost diagnosticată cu fractură cu înfundare în zona frontală, având nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. Viaţa i-a fost pusă în pericol. Un al doilea agresor, Marian Ştefan, a fost trimis în judecată pentru lovire", a precizat judecător Vasilica Roş, purtător de cuvânt al Tribunalului Brăila.

Brăila: 11 ani de închisoare pentru o evadare de-o noapte/ Vezi aici deznodământul în cazul celor trei deţinuţi de la Tichileşti

Brăilean urmărit ca-n filme după ce a dat foc maşinii unui poliţist din Galaţi

Abandonat în noroi

Incidentul, al cărui protagonist a fost Aurelian Constantin s-a consumat în noaptea de 18 spre 19 noiembrie 2007. Marius Necula consumase băuturi alcoolice împreună cu un prieten, cu concubina şi cu fiica sa în cafe-barul „Red Sky" situat la ieşirea din Brăila, spre Şoseaua Dig. La un moment dat, Necula a luat un taxi şi a plecat, singur, spre Chercea.


„Din centru şi până pe Comuna din Paris, bărbatul a vorbit la telefon cu o femeie căreia i-a făcut propuneri indecente. În final, câţiva prieteni ai acesteia s-au decis să-l pună la punct pe «iubăreţ» şi l-au aşteptat în cartierul Chercea", a precizat magistratul.


Nu mai puţin de patru indivizi aflaţi într-un Cielo au blocat taxiul în care se afla Marius Necula după care l-au tras afară din autoturism şi l-au luat la bătaie. Victima a reuşit să fugă pe una din străzi, însă, după 300 de metri, Aurelian Constantin şi Marian Ştefan l-au ajuns din urmă. Ceilalţi doi indivizi implicaţi au renunţat la urmărire, vâzând că treaba se îngroaşă.


Atacatorii au aruncat cu pietre după care Ştefan l-a lovit pe Necula cu un băţ pe spate exact în momentul în care încerca să se refugieze într-o curte.
Acesta s-a prăbuşit lângă un gard şi, cu ultimele puteri, a ajuns în curte, strigând după ajutor. Proprietarul a ieşit să vadă ce se întâmplă. În acel moment, Aurelian l-a lovit pe fugar cu o scândură exact în frunte.


Marius Necula fost târât vreo cinci metri în stradă, concomitent agresorii aplicându-i lovituri cu pumnii şi picioarele. În final, Constantin şi Ştefan l-au abandonat în noroi pe bărbatul rănit.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite