Brăila: 11 ani de închisoare pentru o evadare de-o noapte/ Vezi aici deznodământul în cazul celor trei deţinuţi de la Tichileşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinuţii care au evadat în luna iulie din Penitenciarul Tichileşti, pentru o singură noapte, fiind prinşi în scurt timp, au fost condamnaţi la câte 11 ani de închisoare. Evadaţii se numesc: Cosmin Costel Radu (21 de ani), din comuna Frecăţei, Marian Ionuţ Penghiş (20 de ani), din comuna gălăţeană Gohor şi Marian Alexandru Codreanu (20 de ani), din comuna gălăţeană Vârlezi.

Deţinuţii au evadat în seara zilei de 31 iulie şi după ce au ieşit din puşcărie, prima lor grijă a fost să tâlhărească un minor chiar din Tichileşti.

Brăilean urmărit ca-n filme după ce a dat foc maşinii unui poliţist din Galaţi

După ce au comis fapta, cei trei au decis să se întoarcă în celule fără ca gardienii să fi observat lipsa lor.

EXCLUSIV: Povestea banditului brăilean Terente, tâlharul al cărui cap a costat 200.000 de lei, cât vechiul orologiu din centrul oraşului. VIDEO: Brăila de azi!

Pe 1 august, minorul tâlhărit a depus plângere la Poliţie, iar agenţii Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat cercetările şi i-au dibuit, culmea, chiar în spatele gratiilor.

Brăila: Braconaj electric pe Dunăre/ Doi suspecţi au căzut în plasa poliţiştilor

Poliţiştii au stabilit că suspecţii se aflau în stare de detenţie, fiind încarceraţi în Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, unde executau pedepse privative de libertate în regim deschis, pentru omor şi tâlhărie.

PEDEAPSĂ: Puşcărie pentru autorii violului în grup de la Tufeşti/ Agresorii vor plăti victimei un miliard de lei vechi

Atenţie brăileni:Nu scăpaţi poşetele din ochi 

Pedepsele primite

În această săptămână, magistraţii Tribunalului Brăila au pronunţat sentinţa în baza căreia cei trei evadaţi au fost pedepsiţi pentru evadare şi pentru tâlhărie.

Judecătorii le-au acordat fiecăruia câte patru ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evadare. Pentru tâlhărie, cei trei au fost condamnaţi la câte 10 ani de închisoare, însă, instanţa a dispus ca cei trei deţinuţi să execute pedeapsa cea mai grea, sporită cu 1 an, deci în total 11 ani de închisoare pentru fiecare.

Brăilenii care lucrează în străinătate sunt aşteptaţi să cotizeze la pensii

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite