Teo Trandafir şi-a revenit. Tatăl ei: "Abia aştept să vorbesc cu ea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorul brăilean Ion Uţă a fost sunat, în urmă cu scurt timp, de reprezentanţii clinicii AKH Viena, care i-au dat asigurări că Teo Trandafir este bine, şi-a revenit şi, în cel mult o săptămână, va începe recuperarea.

EXCLUSIV Tatăl lui Teo Trandafir: "Mă disperă secretomania din jurul operaţiei fiicei mele!"

Exclusiv: Operaţia lui Teo Trandafir s-a încheiat: Medicii încă sunt rezervaţi!

Tatăl lui Teo Trandafir, dr. Ion Uţă: "Sunt pur şi simplu marcat de tăcerea care o înconjoară"

„M-au sunat cei dela Viena , am vorbit cu ei. Mi-au spus cu optimism clar că operaţia a fost o reuşită, nu au apărut complicaţii. Acum urmează perioada de recuperare care va dura şi ea cel puţin o săptămână. Mă bucur să a fost o reuşită şi nu a fost ceva mai grav. Sper ca de luni Teo să fie suficient de revigorată să-mi spună ea la telefon că se simte bine", ne-a declarat tatăl lui Teo Trandafir, dr. Ion Uţă.

UPDATE ORA 17.00 Operaţia lui Teo Trandafir, ţinută la secret

Exclusiv: Tatăl lui Teo Trandafir: "Mă aşteptam ca boala să recidiveze!" UPDATE

Exclusiv: Teo Trandafir a dat cel mai important semnal că se simte bine: "Şi-a recăpătat umorul şi face mişto de boala ei!"

Teo este aşteptată acasă, atât de rudele apropiate, cât şi de prieteni. Fiica ei, Maia, este la Bucureşti şi, de asemenea, o aşteaptă.


„Acum aşteptăm să vedem cât de repede se va face bine şi funcţie de evoluţia post operatorie ne vom poziţiona cu toţii, astfel încât Teo să se remonteze cât mai repede", a specificat dr. Uţă.

UPDATE: Tatăl lui Teo Trandafir a fost călcat de hoţi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite