UPDATE: Tatăl lui Teo Trandafir a fost călcat de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cabinetul din Brăila al doctorului Ion Uţă a fost spart, azi-noapte. Medicului i s-au furat o bicicletă medicinală plus alte ustensile din cabinet. Hoţul a fost prins la scurt timp de către poliţişti.

Doctorul brăilean Ion Uţă, tatăl fostei prezentatoare tv Teo Trandafir, a fost trezit, azi-noapte de poliţişti şi anunţat că i-a fost spart cabinetul.

Dezvăluiri/Povestea primului român condamnat pe viaţă 

Exclusiv: Românul cu cele mai multe identităţi, supranumit şi Agentul 007, a fost condamnat să stea după gratii cinci ani şi şase luni! 

Lovitură sub centură dată mafiei fierului vechi din Brăila

Hoţul a fost prins pe stradă de poliţişti, fiindcă ducea cu greu bicicleta medicinală în spate. Şi acum se fac cercetări la cabinet. Vom reveni.

UPDATE: Tatăl lui Teo Trandafir n-a sesizat că-i lipseşte bicicleta medicinală din cabinet

Poliţiştii de la Ordine Publică, care patrulau pe strada Pietăţii din municipiu, l-au surpins pe Silviu Tănase, de 33 de ani, recidivist, individ care are zeci de dosare penale pentru furt calificat, transportând o bicicletă medicinală.
Luat l-a întrebări, hoţul a recunoscut că a furat obiectul din cabinetul medical al cunoscutului medic pediatru şi cardiolog Ion Uţă.
Borfaşul povestea că s-a folosit de faptul că medicul acorda o consultaţie medicală în cabinet şi a şutit bicicleta din holul cabinetului, unde nu se afla nicio persoană. Poliţiştii l-au încarcerat pentru 24 de ore pe Silviu Tănase, urmând ca astăzi instanţa să se pronunţe. Hoţul încerca să ducă bicicleta la fier vechi.

"Nu înţeleg cum a putut să care bicleta aceea, este foarte grea!", a declarat dr. Ion Uţă.

Prejudiciul a fost recuperat, iar poliţiştii continuă cercetările.

„Poliţiştii l-au surprins pe stradă pe brăilenul în vârstă de 33 de ani, cunoscut ca recidivist pentru mai multe furturi calificate, în timp ce transporta cu mâinile goale bicicleta medicinală. Bărbatul a recunoscut imediat şi a indicat locul de unde a furat. Victima nici nu ştia că-i fusese furată bicicleta. Suspectul a fost reţinut şi dus în faţa instanţei pentru arestare", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei brăilene.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite