Exclusiv: Operaţia lui Teo Trandafir s-a încheiat: Medicii încă sunt rezervaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţia tocmai s-a încheiat cu succes, anunţă AKH Viena. Totuşi, medicii sunt reyervaţi în privinţa evoluţiei stării ei de sănătate. Teo va rămâne internată. I s-a extirpat o infecţie de la nivelul pancreasului.

EXCLUSIV Tatăl lui Teo Trandafir: "Mă disperă secretomania din jurul operaţiei fiicei mele!"

Tatăl lui Teo Trandafir, dr. Ion Uţă: "Sunt pur şi simplu marcat de tăcerea care o înconjoară"

 Medicii sunt încă rezervaţi, deşi operaţia s-a încheiat, ce-i drept după câteva ore bune, şi a fost considerată un succes.

Vezi aici comunicatul clinicii

Iată aici traducerea comunicatului: Domnişoara Teodora Trandafir a fost supusă, astăzi, unei intervenţii chirurgicale majore pentru exacerbarea pancreatitei şi infecţie abdominală. Au fost scoase resturile necrotice ale pancreasului şi s-au efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale. "Sunt de un optimism rezervat în legătură cu faptul că acesta este un pas major în vederea recuperării pacientei", spune profesorul Gnant, directorul departamentului de Chirurgie, chirurgul principal al interven'iei, a spus, după încheierea cu succes a operaţiei. "Domnişoara Trandafir a fost îndelung pregătită pentru această intervenţie", Dr. Spiss, cel care a condus echipa de anestezişti, a adăugat. Pacienta va rămâne sub observaţie atentă în unitatea ATI-Chirurgie, ăn următoarele zile.

UPDATE: ORA: 20.33: Tatăl lui Teo, dr. Ion Uţă, ne-a spus pe nerăsuflate: "Sper ca în noaptea aceasta să pot dormi şi eu, m-am liniştit acum. Vă mulţumesc pentru veste!"

UPDATE: ORA 20.07 Tatăl lui Teo Trandafir, doctorul brăilean Ion Uţă, a aflat de la jurnalişti că fiica sa este bine. El era extrem de încântat de vestea primită. 

"Aşteptăm să se întoarcă acasă, la fetiţa ei, în Bucureşti. Sperăm să putem vorbi cu ea în următoarele zile", ne-a spus soţia doctorului Uţă.

Teo se află la Viena împreună cu un bun amic. Celelalte rude sunt în Bucureşti, respectiv în Brăila.

Potrivit comunicatul AKH, Teo este sub supravegherea medicilor şi va fi monitorizată în următoarele zile. Ei i s-a extirpat o infecţie de la nivelul pancreasului şi se află în afara oricărui pericol.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite