Un şofer brăilean a fost prins circulând cu peste 140 km/h în localitate/Citeşte aici ce amendă va avea de plătit contravenientul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul nu este la prima încălcare a legii. El a mai fusese sancţionat recent pentru conducerea unui autoturism cu număr de înmatriculare fals.

Un tânăr de 22 de ani din municipiul Brăila a fost prins de poliţişti circulând cu 144 km/h în localitate. El a fost depistat în trafic pe DE 584, în localitatea Vărsătura, în timp ce conducea cu o viteză mult mai mare decât cea legală.

Poliţiştii brăileni i-au prins pe autorii tâlhăriei de la Colţea, cu ajutorul SRI

Tânărul nu este la prima abatere. El conducea cu dovadă înlocuitoare a permisului de conducere deoarece acesta îi fusese reţinut anterior pentru că a circulat pe drumurile publice cu un autoturism care avea plăcuţele cu număr de înmatriculare fals.

Celebrul tâlhar supranumit Atacatorul "X" - care a îngrozit oraşele Brăila şi Galaţi - cere daune morale de două milioane de euro statului român

De data aceasta i s-a reţinut dovada înlocuitoare a permisului de conducere şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite