PEDEAPSĂ: Puşcărie pentru autorii violului în grup de la Tufeşti/ Agresorii vor plăti victimei un miliard de lei vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moise Ceoceanu şi Adrian Epuraş în momentul arestării
Moise Ceoceanu şi Adrian Epuraş în momentul arestării

Trei tineri vor sta după gratii pentru că au agresat sexual o adolescentă de 13 ani. Violatorii, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, au fost obligaţi de judecătorii Tribunalului Brăila la plata unor despăgubiri de peste 100.000 de lei.

Brăila: 11 ani de închisoare pentru o evadare de-o noapte/ Vezi aici deznodământul în cazul celor trei deţinuţi de la Tichileşti

Moise Ceoceanu, de 18 ani, Neculai Barac, de 20 de ani şi Adrian Epuraş, de 18 ani, au fost judecaţi şi condamnaţi pentru viol asupra unei minore şi pentru lipsire de libertate, respectiv complicitate la lipsire de libertate.

Ingeniozitate: Locuri ciudate de ascuns marfa de contrabandă la Brăila

„Moise Ceoceanu a primit cinci ani de închisoare, iar Neculai Barac patru ani şi opt luni - pedeapsă rezultantă - pentru lipsire de libertate şi viol. Al treilea inculpat, Adrian Epuraş, a fost condamnat la trei ani de închisoare. Inculpaţii au fost obligaţi, prin hotărâre judecătorească, la plata, în solidar, a sumei de 100.150 lei, cu titlu de daune morale şi materiale", a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului, judecător Vasilica Roş.

Atenţie brăileni:Nu scăpaţi poşetele din ochi

Neculai Barac este dus în Arestul IPJ

Cei trei agresori sexuali se află încarceraţi în prezent în Penitenciarul de Minori şi Tineri de la Tichileşti (PMT).

Invitaţia la plimbare

Brăila: Braconaj electric pe Dunăre/ Doi suspecţi au căzut în plasa poliţiştilor

În cursul cercetărilor, anchetatorii au aflat că cei trei violatori se întâlniseră pe 21 iulie în centrul comunei Tufeşti, la o bere. Au văzut-o pe Laura D., pe o bancă. Agresorii şi victima se cunoşteau, pentru că erau consăteni.

Laura D., fata violată de cei trei indivizi

„Ceoceanu a fost cel care le-a propus celorlalţi inculpaţi să o violeze pe minoră. A intrat în vorbă cu fata, invitând-o la o plimbare, iar aceasta a fost de acord. La un moment dat, i-a propus să întreţină relaţii sexuale şi, pentru că a refuzat, a lovit-o şi a ameninţat-o că o leagă la gură, apoi a dus-o la marginea comunei, în vie, şi acolo a violat-o", a spus magistratul care s-a ocupat de caz.

Brăila: Poliţiştii de la Serviciul Rutier recomandă prudenţă în conducere

După Moise Ceoceanu, au urmat ceilalţi doi indivizi. Imediat după viol, Laura a mers acasă dar nu a spus familiei ce i s-a întâmplat, de frica agresorilor. Le-a povestit, însă, prietenelor, şi aşa a aflat şi tatăl ei, care, pe 7 august, a sesizat poliţia.

Brăilean urmărit ca-n filme după ce a dat foc maşinii unui poliţist din Galaţi

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite