Maternitatea Brăila are un nou manager. Vezi aici planurile pentru viitor ale noului director

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Duţu este noul manager al Maternităţii din Brăila
Radu Duţu este noul manager al Maternităţii din Brăila

Este vorba despre Radu Duţu, cel care a câştigat concursul pentru postul de manager organizat de Consiliul Judeţean Brăila, cu nota 9,36.

Şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean s-a transformat într-un scandal monstru pentru banii Brăilei

EXCLUSIV: Sănătatea, văzută de un american: „Românii îşi neglijează sănătatea!"

Noul director a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, proiectele care sunt în derulare sau care urmează să se deruleze la Maternitate şi a oferit asigurări că unitatea nu are probleme cu banii.


Suma totală la care se ridică datoriile spitalului către diverşi furnizori, ajunge la 900.000 lei. Din aceasta, doar 280.000 lei reprezintă datorii peste termen. 210.000 lei vor fi achitaţi în următoarele zile cu banii primiţi de la Casa de Asigurări de Sănătate, iar restul de 70.000 lei vor fi achitaţi cu banii primiţi de la Casă în a doua jumătate a lunii decembrie.


În ceea ce priveşte proiectele, "a început să vină aparatura pentru amenajarea unui Ambulatoriu modern, iar pentru anul viitor Maternitatea este prinsă într-un proiect mai mare de modernizare, finanţat de Banca Mondială, a cărui valoare se ridică la 6,5 milioane de euro", a declarat Radu Duţu, managerul Spitalului. Proiectul va demara în 2011 şi este programat a se finaliza în anul 2013.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite