Incredibil: Femeie de 125 kg, mama bebeluşului abandonat/Află de aici povestea copilului găsit la ușa unui apartament din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, ea s-a dus la Pediatrie să-şi recupereze băieţelul pe care l-a născut acasă, în baie, perfect sănătos, şi l-a alăptat. Viorica Neculai, de 32 de ani, spune că nu şi-a dat seama că este gravidă. Pe Mario - copilul pe care chiar ea l-a numit aşa- l-a lăsat pe un preş, fiindcă era speriată. Femeia mai are un copil: o fetiţă de şapte ani.

Nu munceşte, mai are un copil şi are mari probleme de sănătate. Probleme cu glanda tiroidă. În ultimii şapte ani a ajuns de la 70 la 125 de kilograme. Se ştie că ar fi lucrat ca bonă de ocazie.

image

Locuieşte într-un cartier mărginaş al oraşului, iar toată vara, vecinii au văzut-o plimbând fetiţa şi încă un copil, în cărucior. Nimic mai mult. O prezenţă care atrăgea atenţia doar datorită staturii impozante. Are 125 de kilograme.

image

Exclusiv: A fost găsită femeia care a abandonat copilul pe preşul unui apartament din Brăila

Vinerea trecută, Viorica Neculai și-a abandonat nou-născutul în fața ușii unui apartament de pe strada Roșiori. A scris „Mario” pe prosopul în care l-a înfofolit, l-a așezat pe preș, a sunat la prima ușă de la parter și a plecat.

image

Aceasta este, pe scurt, varianta femeii, confirmată în parte și de către „găsitorul” copilului, Valeriu Robitu.

„Ştiam cum să-i tai buricul"

EXCLUSIV: Se caută mamă pentru bebeluşul lăsat pe preş în faţa unui apartament din Brăila

Vineri, Viorica şi-a văzut povestea în Adevărul de Seară Brăila, iar sâmbătă l-a văzut şi pe „Mario", tot pe pagina întâi.

„Atunci am realizat ce am făcut. Le-am povestit alor mei ce mi s-a întâmplat. Recunos că am fost speriată", le-a spus femeia medicilor.

image

„A venit singură şi i-a dat să mânânce. A spus că a avut o problemă, o perioadă de rătăcire, nu a ştiut ce să facă. Îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat şi a spus că vrea să aibă grijă de copil", a precizat dr. Mariana Păun, de la Pediatrie.

Exclusiv: Bebeluş de două zile abandonat pe preşul de la uşa unui brăilean/ Vezi aici cine l-a salvat pe băieţelul „Mario"

Poliţiştilor, ea le-a povestit: "În noiembrie anul trecut am încheiat o relaţie de concubinaj de trei ani. Nu mi-am dat seama că sunt gravidă, iar toate problemele de sănătate le-am pus pe seama tiroidei. Vineri dimineaţa mi s-a făut rău şi aveam dureri de burtă, iar când m-am dus la toaletă am văzut că iese capul copilului. Am luat o foarfecă şi am tăiat buricul, ştiam cum că am mai născut şi am cunoştinţe medicale. L-am curăţat, l-am spălat. Apoi l-am dus pe Roşiori fiindcă ştiam că acolo stau oameni înstăriţi, am sunat şi am plecat".

Acum, Viorica vrea să-l ia pe micuţ acasă. Duminică s-a plimbat toată ziua între Spital, Poliţie şi Protecţia Copilului.

image

„Are o fetiţă de care are mare grijă şi căreia încearcă să-i procure tot ce trebuie", spune una dintre vecinele Vioricăi Neculai, în timp ce alta spune că nu a mai văzut-o de trei, patru zile.

„Sunt multe suflete în blocul acesta, cu multe probleme, cine poate şti ce se întâmplă în fiecare casă? Fiecare face ce crede de cuviinţă în casa lui", spune o altă vecină de la blocul unde locuieşte femeia.

image

„Am trimis o echipă formată dintr-un psiholog şi un asistent social la spital pentru a sta de vorbă cu mama copilului", a precizat Simona Cimpoae. Dacă îşi ia copilul acasă, femeia scapă de închisoare.

Tată de ocazie pentru un bebeluş abandonat

image

„După identificarea mamei, polițiștii au condus-o la sediul Poliției pentru declarații și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, a declarat inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite