Exclusiv: Bebeluş de două zile abandonat pe preşul de la uşa unui brăilean/ Vezi aici cine l-a salvat pe băieţelul „Mario"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză generată de tragedia de la Maternitatea Giuleşti, din capitală, un nou-născut a fost părăsit de o mamă fără suflet, la câteva zile de la naştere. Dispeceratul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila (SAJ) a fost apelat în această dimineaţă, la ora 7.00, de către un brăilean de pe strada Roşiori, care s-a trezit cu un băieţel nou-născut la uşa apartamentului.

Valeriu Robitu, care locuieşte la parterul unui bloc din zonă, le-a spus cadrelor medicale că, în momentul în care a vrut să meargă la serviciu, a găsit, înfăşurat într-un prosop gros, un bebeluş.

Copilul nu plângea, semn că fusese hrănit înainte să fie abandonat. La faţa locului s-au prezentat asistenta Aurora Mocanu şi ambulanţierul Cristian Cupliu, din cadrul SAJ, care i-au acordat nou-născutului primele îngrijiri şi l-au transportat la spital.

Copilaşul, care are cam două zile, se simte bine şi se află internat la Pediatrie. Pe scutec avea scris, cu pixul, numele „Mario", ceea ce ar însemna că mama bebeluşului a fost plecată în Spania sau Italia. Poliţia face acum cercetări pentru identificarea mamei. Cazul va fi preluat de DGPDC Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite