Concurs: „Vânătoare de comori” la Clubul Voltin Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine este ultima zi în care vă mai puteţi înscrie la concursul „Vânătoarea de comori" organizat de Clubul Voltin şi echipa formată din şase voluntari ai Serviciului European de Voluntariat (SEV). Înscrierea se face prin trimiterea pe mail-ul vdc_voltin@yahoo.com a următoarelor date de contact: nume, prenume, vârstă, sex, ocupaţie, instituţie, telefon şi adresă de e-mail.

Concursul propriu-zis va avea loc pe 8 septembrie de la ora 17.00 în Parcul Monument. Participanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 şi 20 de ani, iar cei care vor fi selectaţi pentru concurs vor fi anunţaţi pe e-mail pe data de 6 septembrie.

Premieră: Elevii de la Liceul cu Program Sportiv Brăila au luat lecţii de mediu în Turcia

Organizatorii au pregătit şi premii pentru participanţi, trofeul „Vânătorii comorilor", dar şi premiile I, II și III.

Jocuri, distracţie şi muzică bună

Evenimentul organizat prin programul Tineret în Acţiune, Serviciul European de Voluntariat cuprinde jocuri prin care se urmăreşte includerea socială şi lucrul individual, dar şi în echipă.

Brăila: Şcoala gratuită costă între 3.000 şi 6.000 de lei pe an

„Căutând să întâmpinăm aşteptările tinerilor, participanţii vor avea de asemenea oportunitatea de a vizita pavilionul SEV ce promovează iniţiativele tinerilor, SEV şi voluntariatul în special. Totul va fi acompaniat de muzică live, cu sprijinul tinerilor artişti brăileni", spune Adriana Vădeanu, fondatoarea Clubului Voltin.

Timp liber: Distracție și voie bună în Parcul Monument din Brăila

Distracție: Tenis la Promenada Mall Brăila

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite