Premieră: Elevii de la Liceul cu Program Sportiv Brăila au luat lecţii de mediu în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 brăileni, pentru prima dată la un Summit Internaţional. Turcia a fost locul în care peste 300 de persoane din 17 ţări s-au întâlnit la Summit-ul cu tema „Reducerea Dezastrelor şi schimbările climatice". România a fost prezentă prin delegaţia LPS Brăila.

Summit-ul Internaţional al Tinerilor privind Dezastrele Naturale s-a ţinut anul acesta în Turcia, în perioada 23 - 29 august. România a participat pentru prima dată la acest eveniment. 15 elevi din Brăila, de la Liceul cu Program Sportiv, însoţiţi de Liliana Canciu, profesor de geografie şi Oana Morgan, profesor de limba engleză, s-au numărat printre cei peste 300 de participanţi din 17 ţări.

Concurs: „Vânătoare de comori” la Clubul Voltin Brăila

Tema din acest an a fost „Reducerea Dezastrelor şi schimbările climatice". Din partea Inspectoratului Şcolar Brăila a participat inspector şcolar Cătălin Canciu.

image

Timp liber: Distracție și voie bună în Parcul Monument din Brăila

Experienţă inedită

„Copiii au avut astfel ocazia să înveţe, prin comunicare şi colaborare cu prietenii la nivel mondial, importanţa vieţii omeneşti şi cum să facă faţă dezastrelor naturale. Summit-ul a reprezentat consolidarea legăturilor de prietenie între elevi din ţări diferite. Elevii au comunicat numai în limba engleză pe tot parcursul evenimentului", a precizat profesorul Liliana Canciu.

Distracție: Tenis la Promenada Mall Brăila

Anul viitor brăilenii sunt invitaţi în Taiwan, iar profesorii au început să facă demersuri pentru a găsi un sponsor, transportul până acolo fiind costisitor. Anul acesta părinţii au plătit transportul din buzunar, Brăila fiind singura participantă fără sponsor.

Succes: Brăileanul Dumitru Ștefănescu Ştef este în enciclopedia Artei Naive

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite