Astăzi, ora 6.00: Poliţiştii brăileni au plecat la mitingul de protest, în capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii, îmbrăcaţi în uniforme, reclamă tăierile salariale şi condiţiile din ce în ce mai grele de lucru. „Mergem să ne susţinem cauza, chiar dacă domnul Blaga ne spune că n-avem voie să facem miting", este opinia comisarului şef Marian Prioteasa, liderul sindical al poliţiştilor din cadrul IPJ Brăila.

În această dimineaţă, la ora 6.00, 100 de poliţişti brăileni s-au îmbarcat în două autocare şi au luat drumul Bucureştiului, pentru a participa la mitingul de protest din capitală.

Poliţiştii de la Municipiu, de la Baza de Reparaţii Navale şi de la Frontieră, împreună cu comisarul şef Marian Prioteasa, liderul poliţiştilor brăileni, îşi vor striga nemulţumirile, alături de alţi colegi veniţi din toată ţara, în capitală.

Poliţist brăilean: „Interlopii plini de bani vor să cumpere cinstea oamenilor noştri!”

Amenzi, după fiecare

În Sindicatul Poliţiştilor din Brăila sunt înscrişi aproximativ 600 de membri, ceea ce înseamnă circa 70 la sută din întreg efectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Comisarul şef Prioteasa spune că, între timp, a făcut un apel către toţi colegii săi să protesteze, prin scutirea şoferilor de amenzi. „Noi am lansat acest apel, rămâne la latitudinea fiecăruia, însă, dacă va face sau nu acest lucru", a susţinut Marian Prioteasa.

Poliţiştii brăileni au fost păziţi, la protest, de jandarmii la fel de nemulţumiţi

Comentaţi acest subiect pe braila.adevarul.ro

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite