Alertă: Dunărea a luat în stăpânire Faleza/Află de aici care este prognoza pentru următoarea perioadă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mira din faţa Căpitănei Portului Brăila arăta o valoare de 679 cm şi o creştere de nouă centimetri pentru următorul interval. Apele fluviului au pătruns deja în zonele joase, creşterea faţă de ziua precedentă fiind evidentă. Circulaţia pe strada Împăratul Traian a fost restricţionată iar accesul în zona joasă a falezei, pe strada Danubiului se face doar pe riscul şoferilor.

VEZI AICI FOTOGALERIE

Arendașul Culiță Tărâţă este nemulţumit de digul IMB/Află de aici care este starea digului din Insulă

Update: 500 de oameni de-ai lui Culiță Tărâță patrulează pe digurile din IMB

Începând de aseară, de la ora 20.30, până astăzi la ora 16.00, pe cursul râului Siret a fost instituit Cod Roşu de inundaţie, fiind vizate localităţile Măxineni, Siliştea, Vădeni şi Şendreni.

Astăzi dimineaţă, la ora 7.00, la Şendreni, cotele Siretului erau de 662 cm, depăşind nivelul de pericol de 650 de cm, şi se aştepta ca râului să crească în continuare.

Alertă: Dunărea înghite Faleza şi Insula Mare a Brăilei/FOTOGALERIE

În zona Corbu Vechi, comuna Măxineni, pe timpul nopţii s-au pus 120 saci umpluţi cu balast şi s-a instituit stare de alertă maximă, executându-se patrulări permanente mai ales în locurile unde au fost probleme în anul 2006.

Se menţine avertizarea de Cod Portocaliu pe Dunăre, până dumnică, 4 iulie, la ora 16.00. Pe digul Noianu-Chiscani au apărut infiltraţii, pânza freatică fiind împinsă către suprafaţă de creşterea fluviului. Luni este aştepată cota maximă pe Dunăre, care se va situa, probabil, în jurul valorii de 695 de cm.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite