Doctoriţa Liliana Teodoriu rămâne în arest încă 60 de zile (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctoriţa  arestată la sfîrşitul lunii iunie pentru luare de mită rămâne în arest şi pe perioada procesului.

UPDATE. 12.20

Medicul Liliana Teodoriu rămâne în arest preventiv încă 60 de zile. Aceasta a fost decizia luată în urmă cu câteva minute de către magistraţii Tribunalului Botoşani care au considerat că medicul cercetat pentru luare de mită în formă continuată nu poate fi judecat în stare de libertate pentru că este pericol public şi ar putea influenţa martorii din proces.  Decizia Tribunalului Botoşani poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore la Curtea de Apel Suceava.  Liliana Teodoriu a plans în momentul când a aflat că magistraţii menţin măsura arestării preventive şi pe perioada procesului.

Citeşte şi:

Doctoriţa Teodoriu a cerut să i se înapoieze şpaga confiscată de procurori

Doctoriţă şpăgară, cu 100.000 de euro din pensionări

Ora 9.00

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani cer prelungirea mandatului de arestare cu încă 60 de zile. Ei o cercetează pe doctoriţa de la Casa Pensiilor în 100 de dosare de luare de mită.

 Asta după ce ieri au trimis un dosar de 500 de pagini la instanţă. Teodoriu este acuzată de comiterea a 49 de infracţiuni de luare de  mită. „ În 13 din aceste  cazuri este vorba despre luare de mită în formă continuată", a declarat Titiana Ungureanu, prim procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite