Botoşani: Tupeu: Doctoriţa Teodoriu a cerut să i se înapoieze şpaga confiscată de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arestată preventiv pentru luare de mită în formă continuată, medicul a formulat o plângere prin care vrea înapoi toţi banii confiscaţi şi ridicarea sechestrului pus pe bunurile imobiliare.

Plângerea a fost făcută prin intermediul avocatului său însă a fost astăzi respinsă de procurori. Liliana Teodoriu a susţinut în plângerea sa că o parte din banii găsiţi în casă în urma percheziţiilor aparţin unei mătuşe în vârstă de 78 de ani, iar că bunurile pe care s-a pus sechestru au fost dobândite în mod legal.

 „Am respins  această plângere pentru că mătuşa de care inculpata face vorbire este decedată. Ea susţine că din cei peste 400.000 de lei găsiţi în timpul percheziţiilor,  300.000 i-au fost daţi de mătuşa sa spre păstrare.  Bunurile imobile şi sumele de bani râmân aşadar puse sub sechestru", a spus procurorul şef adjunct  Titiana Ungureanu. 

Prin adresele trimise de Oficiile de Cadastru din Botoşani şi Iaşi, procurorii au identificat că Liliana Teodoriu deţine două apartamente în Dorohoi, unul de lux în Iaşi şi opt terenuri în comuna Roma.  Toate acestea au fost puse sub sechestru.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite