EXCLUSIV: Astăzi a fost lansat primul videoclip al Orchestrei Virtuale fondată de doi botoşăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

40 de artişti din întreaga lume s-au înscris în orchestra care dă concerte pe youtube. Vezi aici primul videoclip al orchestrei „Little Symphony" care reuneşte o parte din muzicienii lumii.

Videoclipul piesei" Pachelbel-Canon" a fost lansat acum câteva ore pe internet. 15 din cei 40 de muzicieni care au interepretat partituri din operă fac parte din acest videoclip, unic în lume.

Botoşani: Trei tineri au făcut prima Orchestră Virtuală din lume!

Botoşani: EXCLUSIV: Interviu cu fondatorii primei Orchestre Virtuale din lume

Fondatorii Orchestrei Virtuale, doi botoşăneni şi uj clujean aflaţi la studii în America, vor astfel să facă un cadou tuturo de sărbătorile pascale. „Suntem încântaţi să anunţăm lansarea pe youtube a primului video al Orchestrei  Virtuale, având ca participanţi 15 muzicieni din Statele Unite, România, Anglia, Argentina, Grecia, Australia, China şi Japonia. Aşteptăm de mult acest moment şi într-adevăr conceptul de "orchestră virtuală" s-a dovedit a fi realizabil. Asteptăm cât mai multe participări ale tinerilor din România. Profit de această ocazie să urez tuturor botoşănenilor un Paşte Fericit!", a spus Ionuţ Coşarcă, unui dintre fondatorii primei orchestre virtuale din lume.

Vezi cum poţi face parte din Orchestra Virtuală!

Conceptul este simplu.  Fiecare muzician care vrea să facă parte din Orchestra Virtuală trebuie să intre pe www.littlesymphony.com, să descarce o partitură şi să se înregistreze video. Filmul va fi publicat pe youtube iar link-ul trebuie trimis pe adresa orchestrei. Toate înregistrările sunt reunite ulterior ca în final să se realizeze o armonie şi o unitate ca într-o orchestră obişnuită.Repertoriul românilor cuprinde deja piese din folclorul românesc, jazz, World Music, Beatles, Abba, Coldplay dar şi piese clasice cunoscute.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite