Doi botoşăneni au trecut în semifinala „Românii au talent“ şi sunt mai aproape de cei 120.000 de euro(VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Agachi şi Ştefan Florescu vor ajunge în faţa juriului pe 8 aprilie. Deşi au ridicat sala în picioare, gemenele contorsioniste,  Ioana şi Elena Cristache, nu au fost selectate printre cei 48 de semifinalişti. Concursul s-a terminat şi pentru grupul vocal Voces din Dorohoi.

Află poveştile lor:

Un pianist botoşănean a ridicat sala în picioare la „Norvegienii au talent"

Botoşani: Fascinanta poveste a lui Ronaldinho de la "Românii au talent"

Botoşani: Un puşti de 14 ani a cucerit juriul de la "Românii au talent"

Botoşani: Gemenele contorsioniste de la „Românii au talent"

Cosmin Agache, puştiul de 14 ani care imită orice sunet de percuţie, a lăsat cu gura căscată juriul de la „Românii au talent" după ce a ţinut o adevărată lecţie de beatboxing. Juriul a decis că băiatul este talentat şi merită să rămână în concurs alături de alţi 47 de semifinalişti. „ Nu vă pot spune cu ce emoţii am aşteptat decizia juriului. În acest concurs au venit oamenii foarte talentaţi iar competiţia a fost strânsă. Cred că le-a plăcut de mine dacă mi-au dat încă o şansă", a spus Cosmin Agachi care va ajunge din nou în faţa juriului pe 8 aprilie.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Până atunci, puştiul care a împrumutat bani să ajungă la preselecţia „Românii au talent", se pregăteşte intens pentru numărul pe care îl va prezenta publicului şi juriului. „ Dacă voi câştiga premiul cel mare îmi voi ajuta familia şi voi dona o parte din bani pentru sprijinirea copiilor bolnavi, O parte îi voi păstra şi pentru mine ca să îmi continui studiile şi să îmi perfecţionez pasiunea pentru beatbox", a mai spus Cosmin Agachi.

Pe 8 aprilie în faţa juriului şi Ştefan Florescu(19 ani), tânărul care a uimit publicul pprin jongleriile cu  mingea de fotbal. Juriul a decis ca pasionatul de  Freestyle Football să rămână în consurs şi să lupte pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Pentru Ioana şi Elena Cristache , gemenele contorsioniste, concursul s-a încheiat. Deşi  juriul le-a remarcat talentul, gimnastele nu s-au calificat pentru semifinală . Concursul s-a încheiat şi pentru Grupul vocal „Voces" din Dorohoi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite