Botoşani: Tânăr înjunghiat mortal cu o foarfecă de către un adolescent (UPDATE/ GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astă-noapte, un adolescent a înjunghiat mortal un tânăr de 19 ani. Romel Cojocariu a murit după ce Andrei M., de 15 ani i-a înfipt în în piept o foarfecă. 

Ora 14.30:

Vecinii şocaţi de grozăvia petrecută astă-noapte spun că scandalurile în blocul cu pricina durau de luni bune.

"Săptămânal erau scandaluri acolo. Se certau, se băteau. Ei au început aseară să petreacu cu băutură pe la ora11-12.00 noapte apoi s-au auzit o femeie ţipând şi geamuri sparte. Dimineaţa m-am trezit cu poliţia la uşă să mă întrebe ce am auzit", a spus Teodora Aramă, o vecină care a fost trezită din somn de ţipetele disperate de la etajul IV al blocului situat în vecinătatea Liceului Electrocontact.

image

Oamenii spun că odată cu lăsarea serii se baricadau în case pentru că le era frică să nu păţească ceva.

"Eu stau la parter şi astă-noapte am auzit ţipete, răcneau ca din gură de şarpe. Nu a venit nimeni să îi potolească. Poate dacă intrau pe mâna poliţiei de la primele scandaluri nu se ajungea aici.  Eu mi-am pus uşă metalică şi nu mai ies decât ziua din casă şi doar atunci când mă duc la farmacie sau la cumpărături în piaţă. Astăzi dimineaţă când am aflat că cineva a fost omorât mi s-a făcut rău", a spus Maria Filip, o vecină. (foto stânga)

image

Ora 13.00:

După ce s-a predat poliţiei, mărturisindu-şi fapta, Andrei M., (foto) a fost audiat de procurori la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

image

În audieri a intrat şi sora acestuia, Adelina (foto), de 19 ani, pentru care adolescentul a sărit să o răzbune, omorându-i prietenul.

image

Tânărul criminal se află acum internat la Psihiatrie pentru a fi expertizat psihiatric. Dacă se va stabili că avea discernământ în momentul comiterii faptei, acesta riscă 10 ani de închisoare.

Mai citiţi şi

Copilă de 10 ani ucisă cu un cuţit în drum spre biserică

Din primele verificări, motivul crimei pare să fie o răzbunare. Sora autorului era iubita lui Romel Cojocariu care fi bătut-o pe tânără. Întâlniţi lacasă la o cunoştinţă, şi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi s-au luat la ceartă.

Dorind să se răzbune pe faptul că Romel Cojocariu i-a bătut sora, Andrei M., l-a înjunghiat  în piept pe iubitul acesteia . După comiterea crimei adolescentul s-a prezentat la poliţie, mărturisindu-şi fapta.

„Astă-noapte, în timp ce se aflau într-o locuinţă din Botoşani, adolescentul şi-a înjunghiat victima cu o foarfecă în zona inimii, acesta decedând. Ancheta este în curs de desfăşurare.  Autorul faptei urmează să fie internat la Psihiatrie în vederea efectuării unei expertize psihiatrice şi în funcţie de concluziile psihiatrice se vor dispune măsurile procedurale prevăzute de lege", a spus procurorul Simion Aurel, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citeşte şi Constanţa: A încercat să-şi ucidă concubina, apoi a continuat să bea

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite