Constanţa: A încercat să-şi ucidă concubina, apoi a continuat să bea UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat fără adăpost din Constanţa şi-a înjunghiat azi-noapte partenera de pahar în spate şi a lăsat-o să zacă între boscheţi. Inconştient de gravitatea faptei sale, omul s-a apucat iar de băut.

Update ora 17.00 - Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a inculpatului Memet Şaban, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Conflictul între Memet Şaban şi Aişe Memet a izbucnit azi-noapte, pe faleza din dreptul străzii Eroilor. Ameţiţi bine de aburii alcoolului, cei doi concubini s-au luat la ceartă, iar bărbatul ieşit din minţi şi-a înjunghiat de mai multe ori iubita în spate.
În jurul orei 23.00, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină, însă când au ajuns la faţa locului, au găsit femeia grav rănită, iar pe concubinul ei în stare avansată de ebrietate.
 „Victima a fost transportată cu Ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind  supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.
Omul străzii a fost arestat şi este cercetat pentru tentativă de omor. El va fi dus în faţa judecătorilor, care vor stabili dacă vor emite un mandat de arestare preventivă pe numele agresorului. Poliţiştii spun că omul fără adăpost a fost acuzat de tălhărie şi condamnat la închisoare în urmă cu cinci ani.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite