EXCLUSIV Minorul ucigaş a fost dus la Psihiatrie! (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Amărăriţei a fost expertizat de o comisie de la Medicină Legală. Raportul va fi întocmit abia săptămâna viitoare.

Copilă de 10 ani ucisă cu un cuţit în drum spre Biserică (FOTO şi VIDEO)

Ora 14.00

Expertiza a durat mai bine de o oră.  Psihiatrii şi psihologii reuniţi la Centrul de Medicină Legală au încercat să îşi dea seama dacă Adrian Amurăriţei a avut discernământ când a înjunghiat-o mortal pe Ştefania Balan (10 ani) .

"A susţinut mereu că îi pare rău că a ucis-o" a spus unul dintre poliţiştii care l-au escortat la expertiză.

image

Membrii comisiei nu au reuşit să se pronunţe dacă minorul de 15 ani a ştiut ce face. Raportul expertizei va fi întocmit săptămâna viitoare,,În aşteptarea rezultatului, băiatul va rămâne internat la Spitalul de Neuropsihiatrie. În funcţie de exepertiză vom vedea dacă îl ducem la instanţă pentru arestare preventivă" a declarat Aurel Simion, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Ora 11.20

Surse din rândul anchetatorilor susţin că psihiatrii înclină spre tragerea la răspundere a minorului acuzat de crimă. ,, Se pare că băiatul este mai mult prost crescut decât bolnav" a declarat Aurel Simion, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

EXCLUSIV Ucigaşul fetiţei de 10 ani terorizează cadrele medicale de la Psihiatrie

În jurul orei 13.00 este aşteptat verdictul. Dacă membrii comisiei vor stabili că minorul a ştiut ce face când a înjunghiat-o pe copilă, el va fi dus direct la Parchet cu propunerea de arestare preventivă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite