VEZI cine sunt cele două victime ale celui mai grav accident din Bistriţa în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au decedat în această dimineaţă în urma unui accident deosebit de grav care a avut loc pe Drumul Naţional 17 la şapte kilometri de Bistriţa. Un tânăr de 20 de ani din Teaca şi un şofer profesionist de 48 de ani din Cluj-Napoca şi-au pierdut viaţa în cel mai grav accident care a avut loc anul acesta.    

Două autovehicule, un microbuz înmatriculat în Cluj şi un Volkswagen Passat s-au izbit frontal. În urma impactului a rezultat decesul pe loc al ambilor şoferi. Mihai Marcu avea 20 de ani şi era din Teaca, în timp de celalt şofer, Viorel Handru avea 48 de ani şi efectua un transport Cluj-Galaţi. Potrivit poliţiştilor, clujeanul este cel care a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens cauzând accidentul. Şeful Serviciului Poliţiei Rutieră din cadrul IPJ BN, Roberto Hasnaş spune că nu au existat urme de frânare, astfel că nu se poate stabili dacă unul dintre cei doi şoferi a depăşit viteza regulamentară. „Nu am reuşit să stabilim dacă a fost depăşită viteza regulamentară pentru că niciunul dintre cei doi şoferi nu au frânat. Probabil şoferul care venea de la Cluj a adormit şi a intrat pe contrasens", explică şi Hasnaş. „Porţiunea aceea este una destul de periculoasă pentru şoferi deoarece sunt condiţii prielnice pentru viteză", explică Hasnaş.

UPDATE: Doi morţi într-un accident rutier de lângă Bistriţa

Comunitatea din Teaca îl jelește pe Mihai Marcu

Cei doi au decedat în urma impactului

Şoferul care conducea maşina marca Volkswagen Passat, Mihai Marcu de 20 de ani din Teaca a decedat pe loc în urma accidentului. Tânărul era cunoscut în sat ca un băiat foarte liniştit, despre care consătenii au doar cuvinte frumoase. „Era un băiat foarte cuminte pentru un tânăr de vârsta lui. Era respectuos şi muncitor. Provenea dintr-o familie foarte bună, tatăl său este tehnician veterinar la o fermă în Austria şi Mihai familia sa plecau şi ei la munca acolo. Din câte ştiu părinţii abia în această dimineaţă au ajuns în ţară din Austria", explică primarul din Teaca, Iustin Muntean.

Cea de-a doua victimă, Viorel Handru din Cluj-Napoca arvea 48 de ani şi era şofer profesionist. Potrivit poliţiştilor acesta se afla în timpul programului de lucru efectuând un transport de plăcuţe pentru numere de înmatriculare de la Cluj la Galaţi. Şefii bărbatului s-au arătat extrem de surprinşi de ceea ce s-a întâmplat angajatului lor. „Lucra la noi de doi ani. Era un bărbat extraordinar, un şofer cu experienţă care a lucrat toată viaţa pe maşini, a fost şi taximetrist o bună bucată de vreme. Nu înţelegem cum s-a ajuns la un asemenea necaz", declară Mircea Cuibus, administrator la SC Auto Mircea SRL, firma la care lucra Viorel Handru.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite